Опа съжелявам не успях да кача снимката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познай битката по снимка! ¹2
Collapse
X
-
Thorn написа Виж мнениеНещо от Гражданската война.
П.С.Тази тема се нарича Познай БИТКАТА по снимка,а не главнокомандващия.
Comment
-
Виж сега, тази тема е за забавления, а не е някаква сложна игра, в която да се оплакваме на рефера, че някой не спазва правилата. Американската гражданска вона не ми е най-интересната част от историята, че да се ровя специално по картинките за конкретната битка и да търся къде точно тексаската кавалерия атакува артилерийски позиции, да не говорим, че би било добре да дадеш и някаква подсказка, а не просто да изсипваш картинки на килограм. Така, че просто си пускам тази загадка тук единствено за да не правя нова тема, без да ми пука дали се казва "познай битката", а не "познай главнокомандващия". Още повече, че този тип, макар и много известен, не е главнокомандващ.
аз мога да кажа,че това на снимката е японски офицер,без да му назовавам името и ранга му
Comment
-
Гост
-
Bojilov написа Виж мнениеАз към ядрото ли съм?Синът на ЧангКайШи-ЧангВейКуо...
Comment
-
Не се различават много детайли, но все пак - Куликово поле?A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениеЗа много години! Нещо са зачестили гоненията в БС, като гледам тоя и оня прогонен... Както и да е. Та ето я и първата битка за 2011:
Comment
Comment