If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Thorn трябва да отговориш точно на въпроса,а не само войната.Трябва да кажеш името на битката и годината и след това да пускаш нова снимка.Защото и аз мога да кажа,че това на снимката е японски офицер,без да му назовавам името и ранга му.
П.С.Тази тема се нарича Познай БИТКАТА по снимка,а не главнокомандващия.
Виж сега, тази тема е за забавления, а не е някаква сложна игра, в която да се оплакваме на рефера, че някой не спазва правилата. Американската гражданска вона не ми е най-интересната част от историята, че да се ровя специално по картинките за конкретната битка и да търся къде точно тексаската кавалерия атакува артилерийски позиции, да не говорим, че би било добре да дадеш и някаква подсказка, а не просто да изсипваш картинки на килограм. Така, че просто си пускам тази загадка тук единствено за да не правя нова тема, без да ми пука дали се казва "познай битката", а не "познай главнокомандващия". Още повече, че този тип, макар и много известен, не е главнокомандващ.
аз мога да кажа,че това на снимката е японски офицер,без да му назовавам името и ранга му
Comment