Е, форумът тръгна. Честно казано, липсва ми старият му вид, но что делать - таман ще свикна с този и ще се наложи смяната му

Също като при nikd2 и при мен не отчита последните мнения вярно. В смисъл, че на главната страница показва последно мнение от един човек, а веднъж влезнал в подраздел за същата тема показва, че последно е писал друг човек.
и сега даде database error, но мнението беше пуснато
) - има още неща за оправяне и май ще се прави нова инсталация или нещо подобно (хич не отбирам от тези работи). Хубавото е, че базата данни е спасена (всички да хвалят Деймос и да не забравят да го почерпят!), защото в един момент до мен достигаха слухове (сигурно не съм бил изключение в това), че цялата база данни е загубена. За радост, оказаха се преждевременно преувеличени.
. Предполагам, че става въпрос за няколко дни.
По-скоро е опит да се помогне на хората, които гледат техническата страна на нещата, като се посочват конкретни проблеми, които може да са останали незабелязани или да се имат предвид по-късно. Как да е, аз поне подхождам с най-добри намерения, с цел да помогна
. Предполагам, че става въпрос за няколко дни.
Та имайте тъпрение с проблемите, вероятно ще има и други, които още не сме открили.
Пишете тук най-добре.
Пишете тук най-добре.http://forum.boinaslava.net/showthread.php?8596-%C1%E0%EB%EA%E0%ED%F1%EA%E8%F2%E5-%E2%EE%E9%ED%E8-1912-1913&goto=newpost
Comment