Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна среща

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS написа
    Абе къде отиваш може би? Он е кат Джингиби. Ту е у лево, ту е у десно, ту е у центъро. Тава, зрителете не моем да го следим дека играе. Маалииии!:wo-oh:
    Лелииии след Иван и Мюзик Айдъл, са и Гацо Бацов? В кво са превръща Бойна Слава ?
    Аууу може би в Риалити Форум :p ?

Comment

Пийте едно и за мен
      This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Е ние от задморския филиал ще си се отчетем
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Тая тема ми е чужда.Тва не го разбирам.Не го мога.не съм го и чувал даже.У наше село такиви неща няма.

Comment

Ааааа, щом е бира- МОООЖЕ! Само че след 17ч., преди това е много грубо и невъзпитано.

:trink39: ====> :7_2_103v:
            GOTT MIT UNS!

Comment

bigbeer написа
              Тая тема ми е чужда.Тва не го разбирам.Не го мога.не съм го и чувал даже.У наше село такиви неща няма.
              Хм, интересно (в съчетание с ника ти) :sm186: .
              A strong toun Rodez hit is,
              The Castell is strong and fair I wis...

блог за средновековна балканска история

Comment

Къде и кога се планира геноцида над мозъчните ни клетки?
                Не 7, а 77 пъти по 7...

http://www.mathematicalanthropology.org/

Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм

Comment

А тук фенове на първо футбол и после бира има ли?
                  За софия става дума.
                  Кръвта из нашите гърди
                  не е съвсем изляна!
                  Народе, цял стани! Иди!
                  Че Македония въстана.

Comment

Не,че паля фитили,но преди врене участвах в един форум в който си провеждахме неангажиращи запивки.Оказаха се учудващо сполучливи.До толкова удачни та и "извънсофийските" форумяни започнаха да си спретват такива.Стигнахме и до паралелни запивки по градове,с онлайн клипчета пускани на стената на окупираното от нас заведение.Отношенията тук не предполагат подобна организация,но.....човек не спира да се надява.....

П.П.Форума за който говоря се занимаваше с РПГ-та и МПРОГ-и от типа на WoW , LineageII ,Dungeon Siege и прочее "такиви".Като тематика нищо общо с този.Така,че моля не се обиждайте от неволното сравнение,а помислете върху идеята.

П.П.П.Онзи дето е казал,че у виното е истината е бил роден много преди да популяризират Бирата.За свое нещастие

Comment

Е, то и ние сравнително често (поне преди време) организирахме (всъщност различни люде се нагърбваха с тази работа) подобни събирания, но напоследък нещо не се получава - въпреки инициативите на Торн (които са благородни и ги приветствам всячески).

Comment

Предстои ми няколко дневно пътуване(без достъп до нет),но ако се направи тема обсъждаща евентуално събитие пишете ме ЗА.

Визитката ми е:- 38 годишен,бивш хамалин,със склонност(освен към бирата и провокациите)към хардрок музика с по "класическо"звучене.Не бих искал да засегна някого,но ако се спретне събитане в дупка с "поп-фолк" насока не ме бройте.150-те ми килограма трудно биха го понесли.

Comment

bigbeer написа
                          П.П.П.Онзи дето е казал,че у виното е истината е бил роден много преди да популяризират Бирата.За свое нещастие
                          Тя доста популярна в близкия изток и северните страни, просто цивилизованите народи около средиземноморието са наблягали предимно на виното.
                          sigpic

Comment

Ако не съвсем цивилизованите,малко по северни народи са можели да артикулират,след това на което традиционно наблягат,каква ли сентенция биха ни завещали?

Comment

Стига сте ми писали глупости. Просто отдавна не сме се събирали и е време да се съберем. И наистина не съм аз виновен, че нещо напоследък ви мързи.

П.п.Не познавам някой тук, който да слуша чалга, но не претендирам да познавам всички.

Отново покана /и то основно към "ядрото на форума"/ - искате ли да се видим някъде тия дни?

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Поздрав за "ядрото" от дечковците http://www.youtube.com/watch?v=xlULg...eature=related

Comment

Working...
                                X