Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна среща

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Форумна среща

Айде за разнообразие в почивен ден, че да не се притеснявам, че съм на работа. Примерно утре?

thorn

Средновековните църкви в България

Едновремешното "Шуменско"! Пукълчета! Може и "Плевенско" чер етикет!

Comment

Thorn написа
      Айде за разнообразие в почивен ден, че да не се притеснявам, че съм на работа. Примерно утре?
      Томорроу бегам на Пловдив, да направя сходка с Комитата, Падналия Ангел, Гадния Пухчо, Дядо Благо и Ликвамена.
      sigpic

Comment

Поздрави ги от мен!

Хайде хора, хем някой трябва да ми помогне за сайт.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

абе на кои му се пие бира в ст. загора?
          Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.

Comment

А в Пловдив?

Comment

Направете си една екскурзия до София, бре мързеливци...
              "No beast so fierce but knows some touch of pity."
              "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

купувай само българска бира другата вече се произвежда във китай, от всичко за един лев

шуменско защото съм от шумен

въпрреки ченесам бил от хиляда години там
                Last edited by тамбараци; 29-03-2008, 00:17. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

На мене ми се пий бира в Пловдив
                  на бира не се отказва
                  IN VINO VERITAS !!!

Comment

Стига с тая бира бе! На някого не му ли се пий ракия в Бацова махала?
                    Със салатка от кисало зейе.:sm228:

"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
                    It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

Къде е таз махала? Не, че у сички маали нема ракийка и зейе!

Comment

Е, па язе от дека да я знам къде е? У Плевенско некъде требе да е. Тизе не си ли чувал за Гацо Бацов от ФК "Аякс" Бацова махала? Он им ги е таран у отборо.
                        Иначе ракийца можем да пием и в с. Долно Уйно, Кюстендилско... примерно.:sm228:

It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS написа
                          Е, па язе от дека да я знам къде е? У Плевенско некъде требе да е. Тизе не си ли чувал за Гацо Бацов от ФК "Аякс" Бацова махала? Он им ги е таран у отборо.
                          Иначе ракийца можем да пием и в с. Долно Уйно, Кюстендилско... примерно.:sm228:
                          Ахаа таз ли маала. Знам я бе (мене не ми требе джокер )! Ма Гацо и едно ягне требе да заколи (май едно нема да стигне, по добре две, ма кат го познаваме по скоро шиле ше урдолдиса (глей колко е богат езика).
                          А за Долно Уйно....... аре да не спамиме темата, че такива села с ракийца и кисело зейе ще ти извадя..., че и с имена. Ма все пак да не спамиме, че рицарите на метлите бдят :p .

Comment

IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS написа
                            Он им ги е таран у отборо.
                            Лево крилце, Августе, лево крилце...

Comment

Абе къде отиваш може би? Он е кат Джингиби. Ту е у лево, ту е у десно, ту е у центъро. Тава, зрителете не моем да го следим дека играе. Маалииии!:wo-oh:

Comment

Working...
                              X