If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе къде отиваш може би? Он е кат Джингиби. Ту е у лево, ту е у десно, ту е у центъро. Тава, зрителете не моем да го следим дека играе. Маалииии!:wo-oh:
Лелииии след Иван и Мюзик Айдъл, са и Гацо Бацов? В кво са превръща Бойна Слава ?
Аууу може би в Риалити Форум :p ?
Не,че паля фитили,но преди врене участвах в един форум в който си провеждахме неангажиращи запивки.Оказаха се учудващо сполучливи.До толкова удачни та и "извънсофийските" форумяни започнаха да си спретват такива.Стигнахме и до паралелни запивки по градове,с онлайн клипчета пускани на стената на окупираното от нас заведение.Отношенията тук не предполагат подобна организация,но.....човек не спира да се надява.....
П.П.Форума за който говоря се занимаваше с РПГ-та и МПРОГ-и от типа на WoW , LineageII ,Dungeon Siege и прочее "такиви".Като тематика нищо общо с този.Така,че моля не се обиждайте от неволното сравнение,а помислете върху идеята.
П.П.П.Онзи дето е казал,че у виното е истината е бил роден много преди да популяризират Бирата.За свое нещастие
Е, то и ние сравнително често (поне преди време) организирахме (всъщност различни люде се нагърбваха с тази работа) подобни събирания, но напоследък нещо не се получава - въпреки инициативите на Торн (които са благородни и ги приветствам всячески).
Предстои ми няколко дневно пътуване(без достъп до нет),но ако се направи тема обсъждаща евентуално събитие пишете ме ЗА.
Визитката ми е:- 38 годишен,бивш хамалин,със склонност(освен към бирата и провокациите)към хардрок музика с по "класическо"звучене.Не бих искал да засегна някого,но ако се спретне събитане в дупка с "поп-фолк" насока не ме бройте.150-те ми килограма трудно биха го понесли.
Ако не съвсем цивилизованите,малко по северни народи са можели да артикулират,след това на което традиционно наблягат,каква ли сентенция биха ни завещали?
Comment