Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Гост
-
Б.Димитров, секса и социализъма
Bojilov написа Виж мнениеБойко Борисов
Comment
-
Не е точно майтап, но ...
Сегодня 1 км четырехполосной автострады обходится в Китае в $2,9 млн, в Бразилии — в $3,6 млн, в России — в $12,9 млн (для участка автодороги Москва — Санкт-Петербург с 15-го по 58-й км цифра составляет $134 млн за 1 км; для Западного скоростного диаметра Санкт-Петербурга — $142 млн за 1 км, для четвертого кольца Москвы — около $400 млн за 1 км).
Интересно ми е колко ли струва въпросният километър у нас. Публикувани данни засега не съм виждал (вероятно има някъде). Засега съм намерил само данни за строеж (в бъдеще време - разбира се) на високоскоростната пътна връзка между околовръстното шосе на София и автомагистрала “Хемус” с цена 3.76 млн евро/км. Но това е в бъдеще и не се знае какво ще стане.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Amazon написа Виж мнениехайде да не изпростявам прекалено
MS Win95 Mouse driver Help (отрывок).
Каква находа е дори само файла Сапог-полено.txt!"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Във връзка с питането на Воланд за магистралите:
Иначе няма нужда от магистрали в Северна България. Бъдещето на страната е в София и Южна България. Както правилно беше отбелязал М. Новков, това е демократичната и прогресивна част на обществото, наследница на великата морска цивилизация. Северняците са комунисти, щото векове наред са по-близо до Русия. Нея спокойно може да я харижем на който я иска - румънци, руснаци, турци."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment