If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сержанте, голямо ровене проведох по случай wind sock. То това ще е т.нар. ветро-чорапче по летищата (на прикачената картинка), за разлика от традиционния windcock, който освен петле може да бъде и в разни други проявления (виж линка).
Линкът не се отваря. Знам какво е wind sock, просто не знам как е на български ("ветрочорапче" ми хареса :mhehe: )
Въпросителният знак, според мен, е неуместен. Предвид провала на ЦРУ, по-удачноо би било - "BIN CLUBBIN!!!", но не изключвам да стане и (Have) Bin Laden(onto a hearse)
Цитат:
княз Крылов написа
ми да той комунизма отдавна се предава по генетчен път
За съжаление на фамилията, това не е съвсем 100% вярно, аз по се извъдих върл националист
А иначе, ами естествено как БСП ще има постоянен електорат иначе? :p
Кръвта из нашите гърди
не е съвсем изляна!
Народе, цял стани! Иди!
Че Македония въстана.
- фотогалерия на покриви с разни творби отгоре - петли, елени...
А чорапчето не знам що си мисля, че имаше и някакво специално название - нещо с `л` ли, дано някой от авио-разбирачите каже.
И пак нещо от руския баш:
"...Металлисты - это самый развитой и передовой класс, и никто не может отрицать, что это и есть передовой отряд всего пролетариата." (В.И. Ленин, "Полное Собрание Сочинений", том 24)
"Металистите - това е най-развитата и напредничава класа и никой не може да отрича, че тъкмо те са предния отряд на целия пролетариат. (В.И.Ленин,"Събрани съчинения", том 24)" Мда...
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
А. Феноменко. Новая арифметика академик Феноменко НОВАЯ АРИФМЕТИКА 0. Предисловие Наша гипотеза, обоснование которой будет приведено ниже, заключается в том что математика в том виде, в котором она преподается нам в начальных классах средней школы, на самом деле не соответствует реальности. После…
Comment