Воислав Шешел пред трибунала в Хага - must see!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Попанах на тази картника:
И текста под нея: "интересно би било да се види лицето на човека с трактора - то навярно е изразявало истинска буря от емоции". Особено, ако нивата е неговаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Веднъж попитали Кисинджер - Какво е това «дипломация на совалката?» Кисинджер отговорил : О! Това е универсален метод! Ще ви дам пример. Искате по метода на дипломацията на совалката да омъжите дъщерята на Рокфелер за обикновено момче от руско село. - Но това е невъзможно! Как ще стане? - Много просто. Отивам в някое руско село, намирам едно обикновено момче и го питам: - Искаш ли да се ожениш за американка? Той ми отговаря: «Имаме си достатъчно руски момичета.» А аз: «Да. Но тази е дъщеря на милиардер» Той: «О! Това е друга работа» Тогава отивам в Швейцария на заседание на националната банка (???). Питам: «Искате за президент един пич от Сибир?» - Фу,- казват в банката. - А ако тук е замесен Рокфелер? - О! Това е друга работа! Отивам при Рокфелер. Питам: «Искате ли за зет руснак?» Той: «Ние в семейството всички сме финансисти!» Аз: «А той е президент на Швейцарската банка!» Той: «О! Това е друга работа! Сюзи! Ела тук. Господин Кисинджер ти е намерил съпруг. Той е президента на Швейцарската банка!» Сюзи: «Тези финансисти са все тъпаци!» Аз: «Да! Но този е кореняк сибирец!» Тя: «О-о-о! Това е друга работа» .
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеПопанах на тази картника:
И текста под нея: "интересно би било да се види лицето на човека с трактора - то навярно е изразявало истинска буря от емоции". Особено, ако нивата е негова
Comment
-
Гост
Интересна снимчица.младежът на снимката е един от модераторите на kajgana, с ник ACID,с две бутилки бира каменица в ръце.Мразят ни ама ни пият бирата.
Comment
-
Гост
Грузия разчитала на София за решаване на конфликта
Comment
-
Забавно: Кой филм искате да гледате по БНТ в годината на 50-я й юбилей? Гласувайте.
/Моя избор: Бариерата, Гераците, Езоп, Инспекторът и нощта, Писмо до Америка - е, и някои филми ги няма все още/"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment