Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Сергей Станишев паднал в една река. Ловящи риба наблизо деца му помогнали да излезе от водата и той предложил да им изпълни по едно желание.
- Искам фланелка на Спас Делев - казало първото дете.
- Готово - отговорил Станишев.
- Аз искам смартфон - казало второто, по-умно дете.
- Нямаш проблеми -. отговорил Станишев
- Аз пък искам хубава инвалидна количка - казало третото дете.
- Ама ти не си инвалид - учудил се Станишев.
- Ще стана, щом тате разбере, че съм ти спасил живота!Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Футболен съдия в бързината, вместо картон показал на играч презерватив. До края на мача никой не посмял да наруши правилата.Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Sula написа Виж мнениеСергей Станишев паднал в една река. Ловящи риба наблизо деца му помогнали да излезе от водата и той предложил да им изпълни по едно желание.
- Искам фланелка на Спас Делев - казало първото дете.
- Готово - отговорил Станишев.
- Аз искам смартфон - казало второто, по-умно дете.
- Нямаш проблеми -. отговорил Станишев
- Аз пък искам хубава инвалидна количка - казало третото дете.
- Ама ти не си инвалид - учудил се Станишев.
- Ще стана, щом тате разбере, че съм ти спасил живота!This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Изчезнал Безследно написа Виж мнениеДай още!...
Comment
-
Млад си и нямаш опит: всичко тъне, като са напои с вода, в случая със Серго, чети "баласт". Идва, за да замине. Поздрави, скъпи Амазон, от Бейрут
.Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Sharana написа Виж мнение
на последния пингвин са му объркали камуфлажаНикто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Last edited by messire Woland; 25-03-2014, 17:00.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment