княз Крылов написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Джон Стюърт е забавен и интелегентен, ако успееш да се абстрахираш от огромното налягане политически газове които го напъват отвътре. Понякога е невъзможно. Особено когато разхлабва каишката на онзи комплексиран грозен английски червей Джон Оливър. Последно бяха изкарали Иън Мъск някакъв ненормалник. Дребните безполезни клоунчета.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Незнам аз всяка седмица поне веднъж двах преглбеждам неговите предавания посветени на кризата в Грусия И се скъсвам от смяхДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
SRH написа Виж мнениеРобърт Бърнс
Финдли
(преведено на бургаски)"Culture is roughly everything we do and monkeys don't."
FitzRoy Somerset, 4th Baron Raglan
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениеНезнам аз всяка седмица поне веднъж двах преглбеждам неговите предавания посветени на кризата в Грусия И се скъсвам от смях
И отново не забравяй че човека е либерстичен. Опитва се да се хареса на всички. В смисъл че не решава проблеми а само ги дефинира. За забавление става.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеДжон Стюърт е забавен и интелегентен, ако успееш да се абстрахираш от огромното налягане политически газове които го напъват отвътре. Понякога е невъзможно. Особено когато разхлабва каишката на онзи комплексиран грозен английски червей Джон Оливър. Последно бяха изкарали Иън Мъск някакъв ненормалник. Дребните безполезни клоунчета.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Изчезнал Безследно написа Виж мнениеДай още!...
- Ми той... - Калина речи.
- Ма гложди щоту тос въпрос.
- И мен... - Калина речи.
- БарЕм ни са ли запузна!?
- Ни сА... - Калина речи.
- И цяла нощ садЕ върша!?
- Ми май... - Калина речи.
От същия автор. Стихотворения и коментари.Човешката глупост е безпределна, защото разумът му е неограничен!
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеДо едно време ми беше любимеца. Имам съседи, които почти всяка вечер се събират с роднини живеещи наблизо, за да му гледат предаването. Нещо като родителите ми като гледаха "Робинята Изаура"
И отново не забравяй че човека е либерстичен. Опитва се да се хареса на всички. В смисъл че не решава проблеми а само ги дефинира. За забавление става.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Dinain написа Виж мнение
Това беше невероятно.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Dinain написа Виж мнение... Jon Stewart
цензурата от ImperialLast edited by Imperial; 23-03-2014, 03:28.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Знам защо го мразиш - Джон Стюард има закачка с Чикаго.
Имаше и един много добър скеч за съревнованието между НЮ и Чикаго за най-високата сграда в САЩ, но сега не го откривам в тубата. Както и да е, всеки с предпочитанията си, не виждам защо трябва да се слагат политически нюанси. Рижавият ирландец не ме кефи също, наистина прилича на скандинавска лелка.
Last edited by Dinain; 23-03-2014, 03:29."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написаЕ, въпрос на вкус. На мен шегите с политици и злободневни теми са ми много по-интересни от шегите с разни холивудски звезди. Прекалено много внимание им се отделя и без това.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment