Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gollum написа Виж мнениеЗабавно (за това с автомобилите), но не мога да не отбележа за себе си, че при BMW-тата има деградация в естетически план (нещо, което забелязвам при повечето съвременни автомобили). Личен вкус, естествено, но...
Как да е, отвлякох се.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
... то всъщност не се различават по никой друг от това де, но при тях като че ли колите им съзнателно са проектирани да те принудят да ги захвърлиш след определен пробег.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеЕ не е съвсем така. Знаеш че някой японски и американски автомобили са си окей далеч след 200 000 км. Сменяш маслото и караш. Явно при европейските производители концепцията е друга. И то не само при луксозните марки.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеМислещите хора първо си намират в интернет Haynes repair manual и там си пише как се прави всичко лесно и бързо. Или просто търсят с гогол.
Аз определено не влизам в категорията хора "Бог ме две ръчички даде - да си ги държа отзаде!", но при алтимата дори хората в интернет казват че смяната на фара е лудница. За десният фар трябва да махаш бронята и въздушният филтър!This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеНема се шашкаш, това се случва на всеки при първата смяна на крушка
Иначе си прав че съм девствен в това отношение.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеПотърси в нета как се сменя крушка на Nissan Altima и ще ми влезеш в положението
Иначе си прав че съм девствен в това отношение.
Comment
Comment