Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Това e малък но сплотен и сработен S.W.A.T. отряд към средно голямо китайско полицейско управление. А са толкова малко за да имат тактическо предимство при незабележимо промъкване през асансьорни шахти, самолетни люкове, прозорци, капандури, въдуховоди и въобще каквито са там обязаностите на типичен S.W.A.T. отряд.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Ровейки за други неща, попаднах на една загадка от една книга от детството ми. Ето и загадката, забавна е, да видим кой ще познае:
"Един човек гледал снимка. Някой го попитал: "На кого е тази снимка?" Той отговорил: "нямам нито брат, нито сестри, но бащата на този човек е син на баща ми."(Бащата на този човек означава, разбира се, бащата на човека от снимката.)
Чия е била снимката, която е гледал? "Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Spellbreaker написа Виж мнениеСвоя?
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеТой е "син на баща си", няма как да е на снимката. Явно съзерцава собствения си син.
Книгата беше изключителна, но - отдавна изчерпана. Спокойно би могла да се използва вместо учебник в училище.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Млада руса дама с нова кола в автосервиза.
Монтьорът пита:
- Какво има?
- Ами придърпва и заглъхва.
Монтьорът повдига капака, а под него бележка: "Тя просто е тъпа, въобще не може да кара. Няма да платя. Мъжът й."
Монтьорът затваря капака :
- Извинете, не можем да помогнем. Потърсете друг сервиз.
Дамата ядосано:
- Що за глупости, вече в седми сервиз ми отказват!
....
Last edited by Dinain; 03-07-2013, 00:38."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Мъж пише из форумите:
От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва, че не ги познавам.
Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някъде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!
Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Виц от колега:
"Седят си на масата вкъщи мъж и жена, вечерят. По едно време се звъни на вратата и жената виква:
- Мъжът ми си идва, бързо, скрий се!
Мъжът - право в гардероба. След малко излиза бавно и казва:
- Жена, с тия командировки съвсем се ошашавихме ..."Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment