Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майтапи ¹ 4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Обява в Мобиле -то

"Продавам го, защото убих една мушичка с него : ( (не можах да я заобиколя) застраховката ми изтича и не знам от къде да я налея В ДЖИПА НЕ Е СЛУШАНО ЧАЛГА! дясното огледало почти не е ползвано, защото не виждам с дясното око купен е от една баба , даже бастуна още стои в багажникаконтактния ключ не е ползван , защото само на бутане го паля! ! (чувал съм, че е проблемен и да не го хабя) стъклата никога не са отваряни, защото много бързо настивам фаровете никога не съм ги светвал , зашото не обичам да карам в тъмното (влизам в депресия)много е икономичен! сипвам 20л нафта , тръгвам да пътувам , минавам 200км , спирам и почвам да точа да продавам! !! нищо не гори (на дърпане говоря) не съм включвал никога 4х4, защото съм чувал, че почва да гори с 1 литър повече, а нямам такава възможност!! ! само на ОМВ съм зареждал!! ! АБЕ ВЛЮБЕН СЪМ В НЕГО само един път съм минавал през легнал полицаи и после слязох и му се извиних (добро момче съм и ми е съвестно да минавам върху тях) на четвърта никога не съм включвал , защото работата ми е близо до вкъщи и няма къде да развивам такава скорост!! ! амортисьорите не съм ги натоварвал , защото съм 45 килограма с мокри гащи и са почти нови! сенниците не съм ги пускал, защото съм висок и не се налага . Ключалките не са ползвали, защото го държа в гараж , а той се заключва моторчето на чистачките не е ползвано , защото не го карам в дъжд . Клаксона не съм го ползвал, защото никой не ми е препречвал път: вратите са отваряни само няколко пъти, защото влизам през прозореца, за да не хабя пантите теглича не е ползван."

327 000 актуални обяви за продажба на автомобили, камиони, джипове, бусове, мотоциклети, селскостопанска и строителна техника, джетове, авточасти и др. в Mobile.bg – сайтът за авто обяви.

Comment

Будущие офицеры ВДВ ознакомились с устройством мобильного десантируемого храма
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Най-старият надпис "к*р" бил на 9 хиляди години...
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

"почти се разплака археологът-литературен критик Дончо Хотев, твърдейки, че надписът всъщност е най-старата запазена литературна творба в света"

Явно не е чувал за надписа Македония на "седумдесет и седум иляди години"

Comment

1951, това си е чист Уорхамър 40 000 .

Comment

gollum написа Виж мнение
              "We march for Macragge/ВДВ"

"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

gollum написа Виж мнение
                Както казва един приятел, в Русия Партията бе заменена от Религията.
                Отново има партийни работници, партийни клубове, пропагандна литература и борба с идеологическия противник
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

В името на всички написали и ред в дискусия за самолети пето поколение
                  „Аз, Драгомир, писах.
                  Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Е какво му е странното? Ние как можем да го правим, че той да не може.
                    This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Скачать бесплатные программы на ПК и приложения на телефон для iPhone, Android, Windows и Linux

Рашките са уникални. у нас човека дори награда щяха да му дадат, пък тези варвари го уволнили

Comment

Понеже форума е исторически, предполагам някой от вас е засичал този "историк" от "историческия канал", който напоследък облъчва хората с извънземни и някакви такива дивотии

Comment

А, не така за Георгиос Цукалос. http://www.youtube.com/watch?v=bxyHQXqOBUo

Comment

Свирепа индо-пакистанска надпревара
                            "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Comment

"No beast so fierce but knows some touch of pity."
                                "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Working...
                                X