Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майтапи ¹ 4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Ако случайно сте пропуснали да научите някоя конспиративна теория - ето една топ-извадка.
        "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Страхотни снимки:

FN-FAL е на почит, а пичът най-вдясно кърти.

Breaking news and analysis from time.com. Politics, world news, photos, video, tech reviews, health, science, and entertainment news.
          "No beast so fierce but knows some touch of pity."
          "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

pnp5q написа Виж мнение
            Ако случайно сте пропуснали да научите някоя конспиративна теория - ето една топ-извадка.
            За мене това беше особено забавно,защото съм бил в Билефелд!!

Comment

Призракът на Чернобил броди в Япония

Според мен освен изпит по български език и литература при прием във висше учебно заведение журналистите трябва да преминават и елементарен, имам в предвид ЕЛЕМЕНТАРЕН тест за интелигентност. Забавлявайте се:
              http://dnes.dir.bg/temite/news/quake...?tag_id=109275
              This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Динайн, отново не си в час. Това не са документални кадри а снимки от снимачната площадка на римейка на любимият ми уестърн "Добрият, лошият, злият". Работното заглавие на новата лента е "Праведният, сунитът и грозният и грозният, и грозният, и грозният..."
                This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

А беше и такова време ...
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

От днес: ""Ние имаме най-добрите военновъздушни сили, които имат достатъчно гориво, и самолети и се вижда, че летят", обяви премиерът Бойко Борисов".
                      Цитатът е от тук: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/0...borisov.113744
                      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Всъщност е тъжно

...за съжаление трябва да мине за майтап. Поредната истина:
                        И най дългия път има своята първа стъпка...

Comment

"No beast so fierce but knows some touch of pity."
                          "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Една добра фотография
                            Attached Files
                            Подобно на две преследвани диви животни, те продължаваха да вървят покрай пропастите, където по-силният водеше по-слабия към бесилка или благоденствие

Comment

Dinain написа Виж мнение

Крайно време беше!

Comment

Прилики с реални форуми и събития са случайни
                                „Аз, Драгомир, писах.
                                Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Working...
                                X