Мейдън пак тръгват на турне , палете свещи ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добрич на три морета :D
Collapse
X
-
Значи още един отпадна, останаха двама, ама като гледам единия ToMaS за последно е влизал на 15.09.2007, а NATAN на 05.12.2007 малко ме съмнява да видят темата навреме или личните съобщения които съм им пратил. При мене работат е много несигурна, както ви казах по рано аз ще ви осведомя тук във форума на 9 или 10-ти. Ако вие знаете други съфорумници кажете им. Както казах и по рано, ако имате познати които поне малко се интерисуват от история взимайте поне да стане навалицаКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Shelenberg написаЗначи още един отпадна, останаха двама, ама като гледам единия ToMaS за последно е влизал на 15.09.2007, а NATAN на 05.12.2007 малко ме съмнява да видят темата навреме или личните съобщения които съм им пратил. При мене работат е много несигурна, както ви казах по рано аз ще ви осведомя тук във форума на 9 или 10-ти. Ако вие знаете други съфорумници кажете им. Както казах и по рано, ако имате познати които поне малко се интерисуват от история взимайте поне да стане навалицаТова, че съм схванал някои неща, дължа на разклатеното си здраве.
Да си болен, значи да разбираш.
Без болестта не разбираме кое е най-важно. Но можем прекрасно да разберем всичко останало.
(Емил-Мишел Чоран, "Тетрадки 1957-1972")
Comment
-
Взимайте народе няма никакви проблеми. Иначе дано времето се пооправи че с тези снегове моите шансове да се прибера намаляватКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Значи първо да питам Хелкет да ли ми е получил sms-a. Иначе не успях да дойда защото не ме пуснаха за 10, а за 11, (абе военни какво да ги правиш ) както си и знаех и за това по-рано бях предложил тази дата, ама няма значение да се надяваме лятото или по рано на друга среща, където да мога да присъствам. Пък и лятото покрай концертите може да се направи среща и със съфорумници от други градове, но за сега има време. Иначе как мина срещата, кои бяхте и къде ходехте? Ако има снимки качвайте ги освен, ако не сте много пияниКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
ДО
ФОРУМИ БОЙНА СЛАВА
тук
Р А П О Р Т
от потребител HELLCAT
ГОСПОДА,
Имам чест да поднеса на Вашето внимание доклад за събитията в Добрич от 10 - ти того.
Часът и мястото на срещата бяха известни: 1900ч. под Часовника на центъра до Ирландския пъб. В указаното място и в уречения час се явиха 1 регистриран ( Вашият покорен слуга ) и 1 гост ( мой приятел, вербуван за каузата ). Хер Шеленберг своевременно ни уведоми за невъзможността да почете събитието. След толеранса от 15 мин. 1 регстриран и 1 гост взеха командирско решение: "Срещата на ФБС в Добрич да се проведе с всички налични сили" и отидоха в бирарията "Тримата панцергренадири и котката". Срещата се проведе в задушевна атмосфера, гарнирана с художествено - музикална програма: Германски военни маршове, хореографска постановка на балет "Валкюрите", облечени в униформата на женските спомагателни части на Луфтваффе и стриптийз ( стриптизетата беше в униформата на военнослужаща от СС, с инкрустирани свастики на еротичното й бельо ) и с много, много бира и изискани блюда от разкладката на Вермахта. В разгара на нощта, след подаването на сигнал "Въздушна тревога", срещата се прекрати и всички се отправиха към бомбоубежището.
Моля, приемете уверения в най - високата ми почит.
HELLCATLast edited by Sir Gray; 14-01-2008, 11:24.SEMPER AGRESSUS
Comment
-
!!!
Shelenberg написаЗначи още един отпадна, останаха двама, ама като гледам единия ToMaS за последно е влизал на 15.09.2007, а NATAN на 05.12.2007 малко ме съмнява да видят темата навреме или личните съобщения които съм им пратил. При мене работат е много несигурна, както ви казах по рано аз ще ви осведомя тук във форума на 9 или 10-ти. Ако вие знаете други съфорумници кажете им. Както казах и по рано, ако имате познати които поне малко се интерисуват от история взимайте поне да стане навалица
Следя отдавна темата и много исках да се видим но, за съжаление нямах тази възможност. Скоро се обзаведох с вносна булка и съм си издухал всички възможни почивки за да бягам да оправям документи за виза и постоянно пребиваване на жена ми. Между другото тя е руски гражданин но дядо и е бил 100% чуваш и доста интересни неща ми се разказаха за тази република ( Чувашия) както и за самите хора там. Много интересен език имат и като го слушаш имаш чувството че още малко и ще разбереш за какво ти говорят
Comment
-
Ами NATAN ако лятото се направи друга по сериозна среща пази си някой ден отпуск и с удоволствие можеш да вземеш дядото на срещата, ако има такава възможност.
Иначе Суворов защо не си бил на срещата :sm186:Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
!!!
Shelenberg написаАми NATAN ако лятото се направи друга по сериозна среща пази си някой ден отпуск и с удоволствие можеш да вземеш дядото на срещата, ако има такава възможност.
Иначе Суворов защо не си бил на срещата :sm186:
Но за среща през лятото определено ще се постарая!
Comment
Comment