Ами айде , чакам предложения за бирено събиране."Пролетари от всички страни......"
Не знаех че в 21 век е толкова трудно да събереш дружинка за бира :kill_myse
Ама сега да тръгвам да казвам дати и часове без да знам аз самия дали ще съм там, не върви. Ама айде щом никой не иска да се захваща предлагам - на 11 януари в 19.00 на ел. часовник до Ирландския пъб оня път там се чакахме и после се решава къде ще се ходи. Ама пак казвам аз изобщо не съм сигурен.
Ама сега да тръгвам да казвам дати и часове без да знам аз самия дали ще съм там, не върви. Ама айде щом никой не иска да се захваща предлагам - на 11 януари в 19.00 на ел. часовник до Ирландския пъб оня път там се чакахме и после се решава къде ще се ходи. Ама пак казвам аз изобщо не съм сигурен.
Е думата не мога да я имам защото казах по-рано ще аз не съм сигурен. Ама за да имам поне малка възможност да дойда това ще е към 10-11 (но и те не са сигурни). Аз просто дадох датата и часът пък вече вие да уточнявате подробности. Мене и 10-ти ме устройва ама само да съм се прибрал. Иначе мисля да пусна ЛС на хора от Добрич които рядко посещават форума, и сигурно не са видели темата. В момента се сещам за двама.
Иначе ако ли не ще си бъдем пак 3-4 (макар че аз не съм сигурен) както миналия път, но мене не ме бърка важно да ни е добре и да върви биричката
Ами направих каквото можах за да осведомя съфорумници от Добрич за тази среща пък ще видим какво ще излезе. Абе явно лятото като почнат пак концертите в Каварна може да се направи нова среща, тогава може да ни дойдат и колеги от други градове
но трябва да бъде преди голям концерт :rock: да знаем че има вероятност дадойдат повече.
Comment