Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно НВУ "Васил Левски"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

GODER, ако професията те влече стани офицер. Но не отивай с голямата кошница идеализъм. Все пак се старай да бъдеш войскар, а не чиновник.Без бронетанкови войски няма да мине. Предполагам,че и там ще има модернизация! Вие младите ще изметете "старите задници",както някой бе нарекъл някого в предишните мнения...Ще прозвучи шаблонно,но тази професия освен препитание е и призвание...Но не е весела. Всъщност е проста работа за интелигентни и нелигави мъже.
    "Тяжело в деревне без Нагана, когда у соседа есть!..." ... ...

Comment

Здр!Някой може ли да ми даде някаква информация какъв бал ми е нужен за да вляза във НВУ.И по-спицялно за спицялностите национална сигурност; защита на населението от бедствия аварии и катастрофи

Comment

питай тук - http://airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?t=226302
        Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.

Comment

Мерси, но едва ли ще получа отговор и там

Comment

Ами,ако може да ме информирате какъв бал трябва да имам за специалноста мотопехота/бронетанкови войски или свързочни войски.
            И кое да избера да се ява на изпит в НВУ с математика,защото с това се кандидатства или да зема матура с математика и после да вляза в НВУ с тая матура,защото четох че има такива варианти?

Comment

Можеш и с матура и на изпит да ходиш и ти се взема по високата оценка

Comment

Стига да е различна оценката ти от 2 , вътре си.

Comment

Е то вътре ама каква спицялност? За НРС и ЗНБАК каква е летвата г/д

Comment

Ами аз като кандидатствах миналата година влязох с оценката от матурата по георгафия 5,00 и диплома 5.75 и съм КТТ,но от моето класно има такива,които са приети с 3,50 и диплома 4,00 приблизително и като се има в предвид,4е КТТ,КСТ и Стопанска логистика са с най-висок бал.Приемат всичко живо,защото няма желаещи.Аз тази година мислех да се местя НРС обаче ме убедиха,че тази специалност има минимална перспектива след завършването,защото е нова и даже няма още 4-ти курс в университета.И компетентни хора от университета ми казаха,че от другата година има голяма вероятност тази специалност да се води като полувисше.А за баловете за по голяма информация звънни да питаш (062) 618807;
                    (062) 618714;
                    (062) 618746;

Comment

А да те питам в Шумен как е щото чух че режима бил като на военните спицялности и в 8 часа заключвали общежитията.Имали такива неща или студентсия живот си го бива
                      п.п Мерси за информацията

Comment

Абе ти като изкараш една година в Търново ще видиш какво е студентски живот а аз тази година се местя в Шумен, така че общо взето не знам,обаче ми казаха че общежитията са на 3-4 с обща баня, ама това само за студентите за курсантите е много по-добре.А инъче ти ако си НРС или ЗНБАК си оставаш в Търново.А общежитията знам, че ги затварят в 24.00 и 5.00 ги отключват,ама това е за новитв другите повече ги пускат.И в Търново си е много добре,а и сега се чу,че може да местят филиала и да си останем,обаче още не се знаело,а всички на това се надяваме,защото Шумен е много зле със сравнение с Велико Търново.Ако те интересува още нещо питай,ако мога да ти отговоря ...

Comment

Еми интересува ме още за спицялността административна сигурност дали е престижна и дали има наплив за нея. За да имам по-добра ориентация как да са ми подредени желанията
                          Ако утре и във вторник се справим добре на матурите де

Comment

За Административна и информационна сигурност господина ми по информатика подполковник Ангелов ми каза, че тази специалност е много добра и има реализация в частната и общинската свера.Отзивите бяха много по-добри за АИС, отколкото за НРС.Ама нали знаеш,че АИС се учи направо в Шумен без да караш една година в Търново?!И по тази причина нямам никаква информация за наплива.

Comment

А ЗНБАК с 4 на матурите и 6-ци от дипломата влиза ли се
                              Last edited by amblar; 24-05-2009, 21:11.

Comment

Нещо се загуби некаде

Comment

Working...
                                X