Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно НВУ "Васил Левски"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да питам,в сайта на военния университет гледах,че не се приемат хора с досъдебно производство,един бивш съученик иска да става свързочник офицер демек да учи у НВУ и ме пита,тва ко точно ще рече,щото той има дело за бой,но в съд не се е разглеждало,само полицаите са му лепнали неколко писаници в досието и тва е,ако може нещо подробно отностно това ще съм ви много благодарен.

Comment

За ЗНБАК би трябвало да те приемат при тези оценки,само зависи как ще си подредиш желанията.

Comment

Трябва да си изкара съдебно свидетелство,че не е съден,а щом е трябва да не е признаван за виновен,мисля че така беше,ама звънни в университета да питаш

Comment

А тези които са в Долна Митрополия учат ли една година в Търново или направо в това село

Comment

amblar написа Виж мнение
            А тези които са в Долна Митрополия учат ли една година в Търново или направо в това село
            Ами карат първата година в Търново във факултет общовойскови през който факултет минават всички и после след 1-вата година ги пращат у Долна,но сега четох,че отделят ВВВУ Г.Бенковски от НВУ Васил Левски и може би нема да карат у ВТ.

Comment

amblar написа Виж мнение
              Долна Митрополия e град уе смърдел

Comment

Аха
                Не са лоши тея спицялности ама са на мн кофти место

Comment

ок , помилван си

Comment

Знам че е град бе смърдел...
                    Само че от селски тип

Comment

Само курсантите карат една година във Велико Търново,а студентите направо отиват в Долна Митрополия

Comment

А ти на изпит ходил ли си или само с оценката от матурата си кандидатствал

Comment

Не съм ходилА с матура по география влязох

Comment

С матура по география, значи не си като тези тъпира дет са писали, че нос Калиакра е в Родопите

Comment

Извинявам се много!
                              От толко питане не съм разбрал че си момиче

Comment

В това Търново какво е съотношението на студенти и курсанти?На курсантите безплатно ли е обучението им,получават ли някакви пари?Аз уча в АМВР и искам да знам дали са сходни ВУЗ-овете.

Comment

Working...
                                X