Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи (версия бис)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Апетита идва с яденето:
Кеворкян: Материални претенции към България имате ли?
СКГ: Как материални?
Кеворкян: Имуществени?
СКГ: Как? Не. От собствената си страна ! Не! От мене това няма да видите, независимо при какви обстоятелства, обстановки и положения – категорично не!
....
(Разговор воден на 8 февруари 1990 г. и публикуван в книгата на Кеворкян "Разговори със Симеон Втори")
...или както обичаше да казва Симеон в речите си - трябва да стане ясно за това и за много други неща.Last edited by Agobot; 07-03-2008, 13:24.Докторите казват - алкохола е враг, Господ казва - обичай врага си!?
Comment
-
Класификация на водката:
0.1л - demo version
0.25л - trial version
0.5л - personal edition
0.7л - professional edition
1.0л - network edition
1.75л - enterprise
3л - for small business
5л - corporate edition
Кофа водка - extreme edition
Море водка - global edition
Шкембе чорба - Recovery tool
Закуска - plugins
Бира - patch
coca-cola, fanta, 7-UP - троянски вирусиДокторите казват - алкохола е враг, Господ казва - обичай врага си!?
Comment
-
Agobot, тъй като оригиналния бъзик е на руски, с пълна сила може да замениш "закуска" с "мезе""Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Comment
-
Кало : То и за БОГ няма и не може по определение да има доказателства, но на Него не му е много еня за това
И на Голдбах аксиомата не могат да докажат, но това не им пречи на хората да я изпозлват в доказването на един куп други неща с приложения в криптографията например. Доказателствата твърде много се ценят според мен, предвид ограничената природа на математиката и логикатаНе 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
-
Last edited by Agobot; 07-03-2008, 22:48.Докторите казват - алкохола е враг, Господ казва - обичай врага си!?
Comment
-
Е*аси, цялата ни държава е за раздел "Майтапи". Това последното не беше казано на майтап! Направо да пуснем линкове към 24 часа, Труд, Дневник и Стандарт и да затваряме темата и да се заливаме от смях(доколкото случващото се е комично де).Докторите казват - алкохола е враг, Господ казва - обичай врага си!?
Comment
-
От руския bash:
"Току-що на един кулинарен сайт намерих рецепта за сос, в който се слагат 150 г червен хайвер и 70 г черен хайвер. И всичко това трябва да се смачка. Все бях чувал вицове за коктейл "Идиот" (50 мл Хенеси ХО и 150 мл Кока-Кола), а ето, че имало и мезе към него."
"ИМХО, сухарите с вкус на чер хайвер ще да са нещо като жигули с мирис на мазерати."Last edited by pnp5q; 08-03-2008, 03:09."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
кало написаwho f#cks whom:
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
http://youtube.com/watch?v=sIQrBouWRiE&feature=related
П.П: Кало, с цялото ми уважение, но според мен ти искаш да пиииип Мат Деймън!!!!!!
Darkas написаКало : То и за БОГ няма и не може по определение да има доказателства, но на Него не му е много еня за това
И на Голдбах аксиомата не могат да докажат, но това не им пречи на хората да я изпозлват в доказването на един куп други неща с приложения в криптографията например. Доказателствата твърде много се ценят според мен, предвид ограничената природа на математиката и логикатаThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment