If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След като миналата година парчето "Шест кокошки съм заклала" стана хит по време на кастингите за Music Idol, днес в такъв се превърна песента на Валентина Хасан - "Кен лий". Тя задмина по популярност своя първообраз "Without You" на Марая Кери. В U Tube има вече качена версия за англоговорящи със субтитри. (http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI&NR=1). Текстът на песента се сваля от стотици хиляди потребители по целия свят (http://kenli.saitove.info/?page_id=20). Текстът вече го има в множество караоке барове. Валентина Хасан, авторка и изпълнителка на песента, пристигна от Испания, където тя постоянно живее, за да бъде специален гост на предаването "Music Idol" тази вечер (13 март 2008 г.) от 20:00 ч.
Да видим дали няма някой да се познае на снимките!
Не се разпознах нито на големите снимки вдясно, нито на малките вляво
А иначе - на мен ми изглежда доста отблъскващо и грозно. Това вдясно. Нещо съм си загубила чувството за хумор: и това горе от Мюзик Айдъл не ми е смешно. Цялата тази истерия е както едно време по панаирите са показвали инвалиди, безръки, безкраки, с големи глави. И хората са се забавлявали да ги гледат. Остава само да си правим публични екзекуции на площада.
Индикатора на вътрешния дълг на САЩ не може да насмогне на разходите на администрацията на Буш. Прогнозите са, че до края на годината ще трябва нов часовник, който може да изпише число по-голямо от 9 трилиона 999 милиарда 999 милиона 999 хиляди 999 долара.
Индикатора на вътрешния дълг на САЩ не може да насмогне на разходите на администрацията на Буш. Прогнозите са, че до края на годината ще трябва нов часовник, който може да изпише число по-голямо от 9 трилиона 999 милиарда 999 милиона 999 хиляди 999 долара.
Към днешна дата дълга е: $9 405 390 417 030
Нам бы их проблемы... А мы как были без штанов с долгами, так и без штанов с профицитом.
"Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Да видим дали няма някой да се познае на снимките!
Че то лошо няма.
Като се им в предвид, че в момента в България ловците наброяват над 500 000 души и всеки от тях имам минимум по три пушки, по оръжие от глава на населението бием всички по света.
В това число не влизат собствениците на законно късо огнестрелно оръжие,които по мои скромни изчисления са над 1 000 000 души.
Ако сложим и престъпниците-мафията демек.Ще се окаже, че всеки Българин разполага с по две единици оръжие.
Мен ако питате, ако в България имаше закон който да толерира оръжието както във вътрешните щати на САЩ, престъпността у нас щеше да бъде 0%
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Хехе, Парабелум, престъпността може би щеше да е 0%, но пък смъртните случаи щяха да са 5000%
Както и да е, ама откъде ги извади тия 500 000 ловци?! Какво ловуват, врабчета ли? А с твоите изчисления излиза наистина че БГ отдавна е минала американците - там на 3 души се пада едно оръжие
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Не е за майтапи, но по някои посегателства, да речем убийство, средните щати водят. Особено юга. Сравнено с 2-2.2 за взолми кражби и грабежи и 2.4 за 2005-6 г. и 2 за 2007 г. убийства на 100 000- българските нива за 2005г. и още по-ниските за 2006 г. който са под и около средните за Европа стойности, то САЩ като цяло и особено някои "вътрешни" щати имат да ни гонят...
Юлиане, не разбираш. Все още имат престъпност, защото не са достигнали заветното съотношение "2 пушки на глава от населението". Трябва още - а ако съдим по онези снимки, които пуснах по-рано, стремежът по-скоро е към "2 картечници на глава от населението"
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Че то лошо няма.
Като се им в предвид, че в момента в България ловците наброяват над 500 000 души и всеки от тях имам минимум по три пушки, по оръжие от глава на населението бием всички по света.
В това число не влизат собствениците на законно късо огнестрелно оръжие,които по мои скромни изчисления са над 1 000 000 души.
Ако сложим и престъпниците-мафията демек.Ще се окаже, че всеки Българин разполага с по две единици оръжие.
Мен ако питате, ако в България имаше закон който да толерира оръжието както във вътрешните щати на САЩ, престъпността у нас щеше да бъде 0%
То верно е за майтапи темата, ама членовете на СЛРБ с ловен билет са около 120 000 и доста от тях нямат по три пушки.За собствениците на законнопритежавано КНО-със сигурност не са повече от ловците.
СМЕЛОГО ПУЛЯ БОИТЬСЯ,А В ПЬЯНОГО - ХРЕН ПОПАДЕШЬ !
Comment