Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи (версия бис)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[QUOTE=Guy de Mont Ferrand]
бой на човечета
Ха-ха, уникално. :tup: :tup: :tup: Снощи пък даваха Роки и бая спомени се събудиха.
Comment
-
Крилов написаhttp://www.brillig.com/debt_clock/"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Божидар Димитров: Няма по-грозни жени от историчките
Ако пък прочета и ред на историческа тематика оттук нататък... :1087: само да се загрозявам :lol:
Comment
-
А и това не е лошо:
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Dinain написаНапоследък се роят все повече странно-летящи врани, пикиращи орли, падащи звезди и прочие знаци га Туркия ке падне. Особено популярна е залъгалката с американския външен (доларов или валутен) дълг. Не знам защо на мен ми се върти в главата една цифра от $800 млрд (това е дефицитът де). Много дълго е да се обяснява как от счетоводна гледна точка може да се жонглира с цифрите и да се представят нещата както е угодно за пред електората (особено пред избори). Навремето Клинтън по подобен начин беше намалил дълга по негово време
иначе на разни места в нета се спрягат и 13 трилионаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Днес във Виена започва конференция за забрана на осколочните снаряди
04 декември 2007 | 13:01 | Агенция "Фокус"
Виена. Днес във Виена започва тридневна конференция за забрана на осколочните снаряди, предаде австрийското радио “О Ер Еф”. В нея ще вземат участие около 100 държави и организации, които ще целят съвместното подписване на договор срещу използването на мини. Според експертите употребата на осколочни снаряди е в противоречие с международното хуманитарно право, защото атаките не са насочени към определена военна цел.
Comment
-
Малко местни (и не само) смешни картинки
(първото трябва да е "център", а второто "плаж") | (тексът на на английски и руски гласи точно обратното на текста на иврит ("зана за къпане, забранено плаването с лодки"); арабският текст не знам с кое е съгласуван)
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Едно тестче:
Представете си че има избори за лидер на държавата и Вие трябва да прогласувате за един от тримата кандидати:
Кандидат 1. Не веднъж бил забелязан във връзка с полунелегални финансови групировки и бивщи бандити. Физически нездрав. Имал е две любовници. Заклет
Кандидат 2. Два пъти бил изгонен от работата си. Има навика да спи до обяд. По време на училището е употребявал наркотици. Всяка вечер изпива по бутилка коняк.
Кандидат 3. Има бойни награди за мъжество и героизъм. Вегетарианец. Не пуши. От алкохолните питиета само от време на време пие бира. Никога не бил замесен с каквито и да било връзки с мафия, пристъпници, отмиване на пари или други незаконни деяния. Скромен в бита си.
Въпрос: за кого ще гласувате?
(в условието на теста се взима в предвид че описанието на кандидатите не е пропаганда, аното положение на нещата).
По-късно ще пусна и резултатите от тестаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
ЧърчилМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Другите двама да не са Рузвелт и Сталин?
П.С. Аз съм за вегетарианеца - не ми е конкуренция в хранатаНе 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
-
Ами той, Хитлер бил голям пичНе 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
Comment