За щастие за сега тя изостава от Обама. Дано така да се задържат нещата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи (версия бис)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
е да имаше нещо такова в него - ама имаше много дибилно изражение - не че пречи де Но ще е готино - първи чернокож президент Може би накрая ще пуснат и бели президенти на САЩ по филмите ха ха ха
Да поздравя всички католици на форума с големия празник. Днес по католически календар се празнува денят на Св.Св.Кирил и Методи - Покровителите на ЕвропаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Жена за президент поне за мен щеше да е по-интересно, но и негър става. Това определено е развитие и стъпка напред за страната, определено положителна. Ако стане де, все пак изборите предстоят. Империал, я сподели малко като как изглеждат тия възможности от страна на обикновенния човек там - ако имаш такива контакти с американци де.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
На мен ми харесва Обама. Хилари е с вид на квартална лелка, а и като знам мъжа й сега тя може да му връща с бойскаутите
княз Крылов написаДа поздравя всички католици на форума с големия празник. Днес по католически календар се празнува денят на Св.Св.Кирил и Методи - Покровителите на ЕвропаПишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Одзава аз съм путинист - на нас не ни е позволено да почитаме друг бог освен Владимир Владимирович (да се свети и пребъди името му нетленно).Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написаОдзава аз съм путинист - на нас не ни е позволено да почитаме друг бог освен Владимир Владимирович (да се свети и пребъди името му нетленно).Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Last edited by Agobot; 14-02-2008, 20:10.Докторите казват - алкохола е враг, Господ казва - обичай врага си!?
Comment
-
Last edited by Odzava; 15-02-2008, 16:24.Докторите казват - алкохола е враг, Господ казва - обичай врага си!?
Comment
Comment