Ова е въргузуняк, по трънски. Руснаците не знаят. В Трън е центърЪТ на славянството, будали. Он млекото га нури да са окапе, ама а, шот немат Х, кат са закилингисам.
Майтапи (версия бис)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
:sm186: княз Вургузуняк-Кылов ? Нещо не ми се вързва на езика
Може да махнем Крылов - тога всичко сие на мястото :nod:
П. С. Хана :tup:
Вурдалака според "Митологичната енциклопедия" е умрял вампир (макар, че самия вампир в нежив, как ще умре :sm186: ).
Всъщност вампирите по света наброяват над 85 вида, които са от обикновенни до екзотичните румънски "стриги". последните били дружелюбни към циганите, за разлика от останалите етноси. Вампири-расисти може би :lol:
Върколака пък е животно или човек, който има способността да се превръща в човек/животно. Най-често това е приписвано на вълците и от там - "върколак". Ако чуеш, че поради определени причини болните от Lupus vulgaris са горени като върколаци незаслужено - не вярвай. Истински върколаци са били.
А караконджула - ето от Уикито: "Караконджул - думата има турски произход /още - караконджо/, но е навлязла трайно в българската демонология.
Караконджулът наподобява космат човек с голяма глава, рога и опашка, с едно око и един крак. Той е половин човек - половин кон. Приема облика на голо човече, на куче, теле, яре. Живее само през "мръсните дни" - от Бъдни вечер до Йордановден. Заради него януари се нарича "караконджов" месец.
Живее в пещери, реки, запустели воденици и където расте бръшлян. Той примамва пътници и ги възсяда. Хвърля ги от високи скали и дървета в дълбоки вирове или ги разкъсва между воденичните колела. Съществото злосторничи само до първи петли, след това изчезва внезапно.".
Така, че княза да си избере как ще се казва :lol: :lol:Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмиралComment
-
Е аз имам една стара разработка за Вампирите :
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]Comment
-
Гост
княз Крылов написа
Вампири пиещи кръв не знам дали има, но енергийни вампири има със сигурност! :nod:Comment
-
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)Comment
-
Ц ц ц , мда
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
-
Авторът на този плакат няма никакъв шанс в БС. И не заради съдържанието (средно тежко по скалата за малоумие, като всяка политакция впрочем), а като изпълнение. Дано научи азбуката.Dinain написаПишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
-
И защото аз ще орева света за поруггаване на честта на любимия ми Путенчо
(Извенете, Владимир Владимирович, за фамилиарността и нарушението на постановление 002/01.01.000² "Не изричай напразно името Президентово!" - в това свое невелно деяние съм се ръководил само от чистата любов и искрено уважение)
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
-
Хе, може би това с t-тата е нарочно... има си сигурно някакво дълбоко амбивалентно и трансцендентно символно значениеOdzava написаАвторът на този плакат няма никакъв шанс в БС. И не заради съдържанието (средно тежко по скалата за малоумие, като всяка политакция впрочем), а като изпълнение. Дано научи азбуката.
Comment
-
-
Медицинската част доста куца, чесно :sm186:княз Крылов написаПишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
-
Сигурно - но аз не съм медик и съм се позовавал на популярни други стати по въпроса
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
-
Новини от Близкия Изток
Смешен клип на иранската опозиция
От Мемри ТВ:
В памет на Фарфур, убит от агентите на Мосад в предния сезон.
Фарфур е мъртъв, да живее Нахул!
Нахул се заема с възпитанието на децата.
Скоро Нахул се разболява и умира, понеже няма достъп до лекарства. Щафетата поема Асуд.
В следващата серия Асуд щурмува египетската граница, но още не е качена в youtube."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)Comment
Comment