Ова е въргузуняк, по трънски. Руснаците не знаят. В Трън е центърЪТ на славянството, будали. Он млекото га нури да са окапе, ама а, шот немат Х, кат са закилингисам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи (версия бис)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
:sm186: княз Вургузуняк-Кылов ? Нещо не ми се вързва на езика Може да махнем Крылов - тога всичко сие на мястото :nod:
П. С. Хана :tup:
Вурдалака според "Митологичната енциклопедия" е умрял вампир (макар, че самия вампир в нежив, как ще умре :sm186: ).
Всъщност вампирите по света наброяват над 85 вида, които са от обикновенни до екзотичните румънски "стриги". последните били дружелюбни към циганите, за разлика от останалите етноси. Вампири-расисти може би :lol:
Върколака пък е животно или човек, който има способността да се превръща в човек/животно. Най-често това е приписвано на вълците и от там - "върколак". Ако чуеш, че поради определени причини болните от Lupus vulgaris са горени като върколаци незаслужено - не вярвай. Истински върколаци са били.
А караконджула - ето от Уикито: "Караконджул - думата има турски произход /още - караконджо/, но е навлязла трайно в българската демонология.
Караконджулът наподобява космат човек с голяма глава, рога и опашка, с едно око и един крак. Той е половин човек - половин кон. Приема облика на голо човече, на куче, теле, яре. Живее само през "мръсните дни" - от Бъдни вечер до Йордановден. Заради него януари се нарича "караконджов" месец.
Живее в пещери, реки, запустели воденици и където расте бръшлян. Той примамва пътници и ги възсяда. Хвърля ги от високи скали и дървета в дълбоки вирове или ги разкъсва между воденичните колела. Съществото злосторничи само до първи петли, след това изчезва внезапно.".
Така, че княза да си избере как ще се казва :lol: :lol:Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Гост
княз Крылов написа
Вампири пиещи кръв не знам дали има, но енергийни вампири има със сигурност! :nod:
Comment
-
И защото аз ще орева света за поруггаване на честта на любимия ми Путенчо (Извенете, Владимир Владимирович, за фамилиарността и нарушението на постановление 002/01.01.000² "Не изричай напразно името Президентово!" - в това свое невелно деяние съм се ръководил само от чистата любов и искрено уважение)Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Odzava написаАвторът на този плакат няма никакъв шанс в БС. И не заради съдържанието (средно тежко по скалата за малоумие, като всяка политакция впрочем), а като изпълнение. Дано научи азбуката.
Comment
-
Новини от Близкия Изток
Смешен клип на иранската опозиция
От Мемри ТВ:
В памет на Фарфур, убит от агентите на Мосад в предния сезон.
Фарфур е мъртъв, да живее Нахул!
Нахул се заема с възпитанието на децата.
Скоро Нахул се разболява и умира, понеже няма достъп до лекарства. Щафетата поема Асуд.
В следващата серия Асуд щурмува египетската граница, но още не е качена в youtube."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment