Вероятно са имали в предвид МкV. Той е бил с две 57мм оръдия /някай да каже това 6 фунта ли са / и е бил първия сравнително надежден англ.танк. Мк I - IV се появяват по рано. Друга неточност в сайта е че е бил единствения танк. По това време при французите масово започват да се появяват Шнайдер и Сен Шамон. Доколкото си спомням през 1917г. започва и производството на Рено FТ-17 и лекия англ. Уйпет. Да не говорим , че бронирани автомобили има доста по отдавна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Танковете на всички времена
Collapse
X
-
bsb написаНе ви ли кефи типичната преводаческо-журналистическа некомпетентност
Comment
-
Гост
uzi71, вземи пусни темата, която обмисляш, защото с тези танкове наникаде не върви. Много е изтъркана вече...
Comment
-
Тодор Павлов написаЗащото е крайно време да си поговорим за секс...
...докато не са ни издали на модератора..."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Албирео написаАбе можете да ме сметнете за простак, ама за мен танковете на старбъкс са най-добрите...
Даниц, много се бъркам с разните наименования на танкови смазки, но кордамон ми звучи познато отнякъде. Аз от много отдавна не съм правил по-завъртяно кафе, та знам ли - може това което знам като "хел" на арабски да е същото, което наричаш "кордамон"... жълтеникави бучици, които ти скърцат по зъбите като ги схрускаш. Изсушени листа на растението са.
Бедуините и друзите го пият това кафе по 10 пъти на ден. Трябва да намеря къде го продават, че от 2-3 години не съм пил."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Ъъъъ, тия дето са правили класацията са тиквени тъпаци. щото не знаят, е иа и "речни танкове" - канонерки ще рече. Ама също така мощни и пробивни. Ама то с тая "хипопотамоцентричност" до никъде не се стига... мдаааа :tdown :tdown :sm113: :sm113:Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написаЪъъъ, тия дето са правили класацията са тиквени тъпаци. щото не знаят, е иа и "речни танкове" - канонерки ще рече. Ама също така мощни и пробивни. Ама то с тая "хипопотамоцентричност" до никъде не се стига... мдаааа :tdown :tdown :sm113: :sm113:
Comment
Comment