Ами извинявайте, че ви развалям кефа, ама това, което е цитирал Amazon е съобщение, при това не е дори научно-популярно. Тепърва експеримента ще трябва да се направи пак и пак.
Освен това както е намекнал gollum микро- и макросвета не са едно и също. Така че дори да е истина, пътят до свръхбързоходни космически кораби е много далечен.
Лично за мен проблемът с масовата колонизация на близкия космос скоро няма да се състои, по простата причина, че там просто няма ресурси, които да умеем да експлоатираме изгодно. Макар че никога не се знае. Според мен поради тази причина упорито се работи по програми за пилотирано пътешествие до Луната и Марс. Ама и не се бърза, защото учените знаят пред какви проблеми се изправят, заради едната гордост на нацията ПЪРВА да настъпи една планета. :1087:
А друг разумен извънземен живот според досегашните изследвания в разумна блзост до Земята няма. Според мен извънземният живот или се крие много успешно или най-вероятно ако го има е безумно много отдалечен от нас и планетата ни. :aaa:
Comment