Във форума стана прекалено скучно, всички говорят за музика, модераторите надвишават границата на властта си, а албирео цяла седмица не е писал за ръгби, та реших да започнем нова игра с гатанки. Темата е съвсем актуална: идеята е всеки да пусне скрийншот от своя любим мач, а другите да познаят кой е мачът.
Dinain
Това да не е Купата на Африка 1998 година? Прилича ми на африканска ливада.
Imperial
Давам още една картинка и ако пак не познаете (щот сте тъпи), ще кажа отговора:
Imperial
млък
Докато някой познае мача на Импириъл и аз да се включа с една загадка. Това е един много интересен мач, който съм гледал три пъти в кино Одеон, защото навремето хубавите мачове само там ги даваха. Мачът е класически и много известен в страната, в която се игра тогава, другаде не е известен.
gollum
Не, не е. Както казах, в срещата са участвали много известни за времето и мястото, в което е играна, играчи. Единият от снимката дори е участвал и в други мачове. Ако до два месеца никой не познае, ще дам още един жокер.
gollum
Не, Ханс, не е руски, нито френски. Виждам, че ви затруднява загадката, а пък аз много си го обичам този мач и много се учудвам защо никой не го познава след като аз толкова го ценя. Пък и съвсем наскоро е игран, само преди 40-ина години някъде. А треньорът на единия отбор е много известен в родното си село.
Е, ако до две години никой не се сети, ще ви кажа кой е, ако не съм забравил дотогава.
Е, ако до две години никой не се сети, ще ви кажа кой е, ако не съм забравил дотогава.
ако някой може да ми намери от тези за ложата, където седят онези шибани надути копелета, мамини синчета, които не са прочели ни една книга, Които не за какво за дошли на този мач и на този свят и за какво ще си отидат...
потни келеши крещят гоооооол когато вкарват и се завиват се с циците на мацките си когато на тях им го вкарват
мачовете са шийт
ае чау
ако някой има билет да каже ако няма да замълчи завинаги
ако някой може да ми намери от тези за ложата, където седят онези шибани надути копелета, мамини синчета, които не са прочели ни една книга, Които не за какво за дошли на този мач и на този свят и за какво ще си отидат...
потни келеши крещят гоооооол когато вкарват и се завиват се с циците на мацките си когато на тях им го вкарват
мачовете са шийт
ае чау
ако някой има билет да каже ако няма да замълчи завинаги
Има една особеност: нападението и на двата отбора е концентрирано на десния фланг, а на левия е защитата. Дали това има дълбок философски смисъл, както смятам аз, защото съм много начетена, или няма такъв смисъл, както е очевидно за здравия разум?
Хана
Не, не е възможно да е просто така, трябва да е сложно.
Още от времето на перипатетиците (ходещите по полето) и киниците (движещите се по терена), а също и според възгледите на философи като Анаксимандър, Ксенофон и Клинсман е известно, че дясното е печеливше, а лявото - губещо. Атакуването по левия фланг има дълбок философски, културен и всякакъв измислен смисъл ознаава тотална смяна на парадигмата, на начина на осмисляне на света и полето.
Още от времето на перипатетиците (ходещите по полето) и киниците (движещите се по терена), а също и според възгледите на философи като Анаксимандър, Ксенофон и Клинсман е известно, че дясното е печеливше, а лявото - губещо. Атакуването по левия фланг има дълбок философски, културен и всякакъв измислен смисъл ознаава тотална смяна на парадигмата, на начина на осмисляне на света и полето.
- на кого са отсъдени на-много справедливи дузпи
- кой е получил най-много и съвсем обективни картони
- кой е получил на-много и най-болезнени контузии
Възможните отговори са:
~ марсианците
~ лунатиците
~ сатурналиите
~ венерично болните
~ уранистите
~ или някой друг.
Ако не отговаряте сериозно на въпроса ми, ще се обидя.
- на кой са му вкарани най-много голове
- на кого са отсъдени на-много справедливи дузпи
- кой е получил най-много и съвсем обективни картони
- кой е получил на-много и най-болезнени контузии
Възможните отговори са:
~ марсианците
~ лунатиците
~ сатурналиите
~ венерично болните
~ уранистите
~ или някой друг.
Ако не отговаряте сериозно на въпроса ми, ще се обидя.
Comment