Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познай мача по скрийншот!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Надявам се да не е твърде модернистична, защото аз съм премного консервативен за подобни форми. Предпочитам текстове, които съчетават рубенсови пропорции и дюрерова точност на рисунъка (или за да се направим на интересни, но контура ), а с напредването на възрастта тези ми предвзети предпочитания метаморфозират в жаждата за класическа аскетичност (да не се бърка с модернистичния абсурдизъм, моля). Авторе! Призовавам Ви към строгостта на калсическия стил!
    Лошото е, че те вече знаят, че парите са време, а езикът е друга форма на времето, та явно са достигнали до формулата за транскрибиране на едното в другото и третото, тези алхимици с философски чакъл в главите. Та, Ханс, не мисля, че нашето желание е платежоспособно и може надлежно да бъде покрито със звънкия глас на кресливата монета (а и те клонят към коприненото шумолене на банкнотите, така галещо слуха когато идват на мощни купчинки ).

Comment

Защо в разказа не виждам своя милост :sm186: като аз съм може би един от най-запалените футболни фенове в този форум :rock: играл съм 8 г. футбол абе обожавам тази игра (след това благодарение на albireo почнах много да харесвам ръгбито) ходя и на мачове когато мога, а в разказа не виждам мой отговор
      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

след това благодарение на albireo почнах много да харесвам ръгбито
        :aaa: :aaa: :aaa:
        Знаех си че тоя човек не е ангел на какъвто се преструва...
        "No beast so fierce but knows some touch of pity."
        "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Форумът определено навлезе в една доста абстрактна фаза.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хах, случва се. Нали знаеш, че еволюцията не е праволинейна

А иначе да се похваля - и аз достъ дълго играех футбол, най-голямото ми постижение беше веднъж когато си вкарах автогол при изпълнение на корнер :sm113: не вярвам в историята на футбола да има друг толкова некадърен гаф!
            (\_/)
            (°_°)
            (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

тва не е възможно бе. )

Comment

Няма невъзможни неща Док Случая беше следния - аз изпълнявам корнер, всички са в наказателното поле на противника, но са покрити и нашия вратар ми викна да му върна на него. Аз погледнах набързо към другите и след това директно му подадох на вратаря със силен шут, само че той се затича напред и го прехвърлих, а топката влезе с убийствена точност в нашата врата. После се скъсаха да ми се смеят, беше голем резил :lol:

Няма ли да дадеш някой друг скрийншот, за предпочитане от мача САЩ-Иран
                (\_/)
                (°_°)
                (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Аз пък в един мач беше на 1/16 финали с един пловдивски отбор от републиканското през 1998 г. вкарах страхотен гол от 35 метра в един проливен дъжд. Това ми беше първия и единствен гол в мойта футболна кариера (все пак играех защитник), но беше важен макар че отпаднахме след два равни мача първия на наш терен свърши 2:2, а на техен 0:0 и с два гола на чужд терен те отидоха напред.
                  Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Браво! Хубав гол си вкарал.

Comment

футболистчета ^^

Comment

Working...
                      X