Аз посочих, че научен комунизъм не съм учил, та да преформулирам въпроса си към теб, Nick - какво мислиш че знаеш въз основа на този си частичен опит за научния комунизъм? Питам, защото както посочих аз нямам и толкоз знания, а и ти сам постави този въпрос, което ми дава формалното право да ти отправя своя контравъпрос.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наука ли е ...?
Collapse
X
-
Ник, питането ти няма връзка с темата, но ще ти отговоря:
Научен комунизъм и комунизъм въобще наричаме тежък съвременен психологически комплекс, добиващ характера на психоза в последно време. От този комплекс боледуват(при това твърдят, че страдат много тежко. като за съжаление страданието е от измислен причинител - тип хипохондрия) индивиди, които сами себе си и помежду си се считат носители на новите идеи и научния подход.
Болните изпитват панически страх от комунизма и търсят спасение в обединението си срещу него. Така могат да сформират цели клиники.
Болестта също засяга и някои политици.
Лечението е палиативно.
Що се отнася до въпроса на темата, убеден съм, че той намери вече траен отговор в анкетата - ако въобще си заслужаваше да се обсъжда. На някои от загубилите - съпричастие и успехи в реванша им срещу комунизма!Last edited by D3BEP; 27-04-2006, 20:22.Dic, hospes, Spartae, nos te hic vidisse iacentes dum sanctis patriae legibus obsequimur !
Comment
Comment