Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наука ли е ...?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз посочих, че научен комунизъм не съм учил, та да преформулирам въпроса си към теб, Nick - какво мислиш че знаеш въз основа на този си частичен опит за научния комунизъм? Питам, защото както посочих аз нямам и толкоз знания, а и ти сам постави този въпрос, което ми дава формалното право да ти отправя своя контравъпрос.

Comment

Ник, питането ти няма връзка с темата, но ще ти отговоря:
      Научен комунизъм и комунизъм въобще наричаме тежък съвременен психологически комплекс, добиващ характера на психоза в последно време. От този комплекс боледуват(при това твърдят, че страдат много тежко. като за съжаление страданието е от измислен причинител - тип хипохондрия) индивиди, които сами себе си и помежду си се считат носители на новите идеи и научния подход.
      Болните изпитват панически страх от комунизма и търсят спасение в обединението си срещу него. Така могат да сформират цели клиники.
      Болестта също засяга и някои политици.
      Лечението е палиативно.

Що се отнася до въпроса на темата, убеден съм, че той намери вече траен отговор в анкетата - ако въобще си заслужаваше да се обсъжда. На някои от загубилите - съпричастие и успехи в реванша им срещу комунизма!
      Last edited by D3BEP; 27-04-2006, 20:22.
      Dic, hospes, Spartae, nos te hic vidisse iacentes dum sanctis patriae legibus obsequimur !

Comment

Sir Gray написа
        ... това не се ли води алтернативка?
        Точно така! Защо, мислиш, оприличавам Н.К. на Наполеоновите хемороиди? Сравнението не е случайно.
        Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
        A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

Working...
        X