Направете Темата Важна и я Заключваите до Възникване на нови отговори :shrug: :rock:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко разяснение
Collapse
X
-
Хм, аз имах предвид да се заключи или изтрие темата (като съвет, разбира се, няма аз да решавам), защото "малкото разяснение" беше дадено 3-4 страници назад, от тогава насам взе да се говори за градинки, мавзолеи, комунисти и архитектура, които са интересни неща сами по себе си, но поне аз не виждам какво общо имат с "политиканстването" в и последвалото заключване на темата за Хамас.
Малко странно ми се струва това действие - някои теми се затварят след 3-4 поста не по темата, докато други след 3-4 страници не по темата се правят "Важни"."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Така и неразбрах защо ми изтриха мненията в темата за Нихилизма ,
това ,че питах дали някои потребиел е Евреин ( Тва лошо ли е , срамно ли е , предпочитам дори и в форум да е дазнам с кои общувам насреща )
Очаквам обяснения и то сложни , незнам от какви правила ви се раководи форума но определено нещо е тотално сбъркано ( това последното го прочетете внимателно )
а we това е Форум ( така ли е или не ) не е списание в което да се изтърсват " доклади "
незнам и къде хвърчите не съм влизал повече от година в форума , а нещата са станали много различни , да няма няма няква цензура ,
Comment
-
Рамщайн, а има ли наистина значение кой е насреща? Дали е българин или американец, бял, жълт или черен? Според мен - няма, защото общуването е във форум, където само думите и написаното от въпросния човек имат значение. А като ги прочетеш, ти ще имаш обща представа за човека във форума. Това е и което ти е необходимо да знаеш. А на въпроса ти дали той ще ти отговори си е негова работа, личните данни на всеки от нас са си именно лични данни и всеки си решава за себе си колко точно от тях ще сподели с останалите. Мисля, че това ще отговори на въпроса ти.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Камерер написаРамщайн, а има ли наистина значение кой е насреща? Дали е българин или американец, бял, жълт или черен? Според мен - няма, защото общуването е във форум, където само думите и написаното от въпросния човек имат значение. А като ги прочетеш, ти ще имаш обща представа за човека във форума. Това е и което ти е необходимо да знаеш. А на въпроса ти дали той ще ти отговори си е негова работа, личните данни на всеки от нас са си именно лични данни и всеки си решава за себе си колко точно от тях ще сподели с останалите. Мисля, че това ще отговори на въпроса ти.
Естествено , че има значение , сам ще потвърдиш , че когато трябва нещо търсиш няй-прекия път до него ,
това ,че ще м отговори , че е Ереин или не само би увеличило моята информираност , нер смятам да го обинявам в нещо или да го защитавам .
И все пак интернет е голяма доза анонимност .
Подобен човек/потребител както и в случая е доста добре примерно запознат със случващото се в Близкия изток ,
и мненията му биха послужили
също така като се трият мнения , няма обяснения ( това било кръчмарско и до там )
точно на тия мнения не си направих и бекъп , та загубих дирята до къде бях стигнал
нещо за това "Дали е лошо или добро запазването на един народ "
Comment
-
Етническата принадлежност на потребителите не влиза на никой в работата. Както и всякакви други лични данни.
Допълнително - заключването на темата "Национализма и нихилизма..." няма да се обсъжда тук. Който има въпроси - по ЛС към акаунт Администратор. Дали въпросите залужават отговор също е преценка на Администратор.
Comment
-
Зор голям
Тъй катои ме домързя да отварям нова тема, а и не си струва пиша тук. Та по въпроса. От една седмица се мъча да направя някаква свясна страница с "Dreamwever4". Moga да сваля и по-нови версии, но мисля че нещата само ще се влошат. А и старите страници на Вимпел са правени с него. Проблема е че когато прехвърлям текста от doc в новата страница с Ctrl-V, излизат само питънки. А енкодинга на страницата и шрифтовете са си наред. Някой има ли идея как да оправя нещата или да търся нов редактор?Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Вижте сега, потребителят plamen_starbov пита и задава въпроси. Незнанието не е грях, а питането когато не знаеш е единствено похвално. Какво е естеството на въпросите, например че лесно може да им се намери отговор в нета, е друг въпрос - може потребителят да не знае чужди езици (на български информацията е кът както добре знаем), може и да не е на ти с компютърните технологии. Не знаем. Нека не пренасяме собствените си умения и знания и върху другите. От което пък следва, че който иска да отговаря и помага, който не иска да не отговаря. Пък винаги можем да разчистим темите с по един ред след време
Comment
-
Въобще не съм съгласен. модераторът е толерантен само към определени хора и абсолютно безкомпромисен към други. пламен прави за смях целия форум. поведението му от месеци е недопустимо. каквото е и това мнение на модератора. това не е същия форум и в случая констатацията ми никак не е облъхната от положителни повеи и радост към вятъра на промяната.
мнението ми е изключение от това, което съм решил за себе си и повече няма да се намесвам. но не мога да сдържа учудването си, че някакво хлапе, което знае какво значи гугъл, се забавлява на гърба на сто души. ако не и на 2000. каквото и да кажа ще е малко. дори да не пиша повече тук както смятам, че е най-добре за мен, не мога да не се чувствам засегнат от постъпките на 1 човек и на хмм Форумната Управа.
Теоретизирате в безкрайни теми. буквоядствате до степен на непоносим педантизъм. какво било добре за форумния правилник и не виждате /или се правите, че не виждате, защото винаги е по-лесно/ очевидно експлоатиране на знания и нерви. нямам представа какво значи ФУ. т. нар форумно управление. По-скоро ми прилича на FU към потребителите. Не знам от кого се състои тази управа. Всеки, който в един или друг момент е бил във ФУ заявява "О, аз вече не съм там". Оказва се, че ФУ не съществува. Съществува просто акаунт, чрез който някой прави нещо. някой решана нещо. и останалите трябва да се съброзяват с това. Окей, знам, това е частен форум бла бла бла, нещата, които се обясняват на всеки. бла бла, оценяват толерантността на модератора и модераторите, провеня към мен. но този форум е забележителен с невидимостта на управляващите. Целта е постигната напълно. Никой не знае какво се случва. Нещо се случва и някой го случва. Пълна мъгла.
Простете логореята ми, предизвикана от известно въздържание. Това е. Не мога да окажа влияние върху ФУ /каквото и да значи това/, но в конкретния случай бих искал.
Comment
-
Док, честно казано, съществуването на потребител plamen_starbov и неговите темовъпроси е сред малките пробелми на форума, така както ги разбирам. Не съм сигурен дали твоето мнение е различно или реакцията на модератора е отключила твоят пост, а не толкова поведението на въпросния потребител. Както и да е, предполагам, че в десйтвителност не ти се обсъжда това, та всъщност избрах да натисна бутона "ново мнение" само за да напомня, че поне по идея форумната управа не е напълно призрачна - има си бутон "виж форумите лидери" и там ще съзреш пооредяла до тройца групичка - това са хората, които имат легалното право да ползват акаунт "модератор" и въобще да пишат законите и най-вече да говорят от името на Форумната управа. Ако и някой от предишните участници в този съвет и да се възползва от акаунт "модератор", то това не е официално и не мисля, че му дава правото да продължава да е част от нея (е, поне мога да напиша това за себе си).
ПП Ако съм съгласен с нещо в твоето изказване, то е за ефекта от "призрачността" на управлението.
Comment
-
Не е редно да се намесвам, но и без това усещам, че мнението на Док ще бъде изтрито съвсем скоро, та и моето, но все пак да кажа: Както отбляза негово модераторско величесто не е редно да се правят ебавки с Щърбов. Човека пита. Е и ? Ако някой се дразни от това, то или избива комплекси или се мисли за голям пич. Аз лично не виждам Пламен да прави нещо лошо във форума, нито да го осира по някакъв начин.Сам си казва, че историята му е много интересна и иска да научи повече. А как го прави дали чрез гугъл или "на гърба на другите" мисля, не е от значение. Все пак толкова ли е голямо усилието да се напишат 5 реда или да се даде някой линк на човека, че вече се стига до форумен драматизъм ?
Comment
Comment