Доколкото разбрах и аз от целия пост на Галахад, той май съжалява за мавзолея на Г.Димитров...след като той е един от най- големите национални предатели в нашата история, аз лично не виждам за какво ни беше тая тоалетна в центъра на София....в крайна сметка дори древните римляни са прилагали damnatio memoriae....не виждам защо, когато Г.Димитров всъщност(не го казвам, заради политическите си убеждения, а с оглед на историческата действителност) е не просто позор за нашата страна, а и може би най-големия национален предател в новата ни история. а и както каза вече Сър Грей:
П.П И ако някой не е съгласен с мен за Г.Димитров, моля да не ми отговаря тук, в тази тема, защото моного ще се отколним, а ако иска да направи друга тема някъде....обаче имам чувството че и за нея има опасност да се изроди в политиканстване, дървена философщина и кръчмарски спор...така че по-добре недейте....ако толкова някой не е съгласен с мен и го сърбят пръстчетата по клавиатурата да ми пише в краен случай по ЛС.....
Сори, ама слава богу тая ера е минало.
Comment