Предстоящи филми, трейлъри, коментари
Collapse
X
-
Имам огромни надежди за Elysium.
Първо, южноафриканецът направи чудеса в "District 9" и то със сравнително скромен бюджет и напълно неизвестни актьори.
Второ, трейлърът показва визуална наслада на много високо ниво, щипка сайбърпънк, социална тематика и здрава покутевица.
Трето, Мат Деймън е актьор от висока класа и очаквам много добра игра.
Така, че няма как филмът да е лош, просто трябва да видим колко добър ще е.Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Такива филми (най-добър пример - Аватар) ми докарват много здрав когнитивен дисонанс. От една страна ми се гледа шареното. Аватар го гледах 4 пъти на 3Д кино. От друга, "социалната тематика" сериозно не ми понася.
Може би трябва да си купя екранизацията на Atlas Shrugged на блу-рей просто ей така за компенсация.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
Нали? И аз за това се сетих почти на момента. Ама там беше по-стилно (лично мнение, естествено). Не знам, на мен D-9 ми харесва само на фона на това колко нефелна е всичко НФ що се прави на кино. Иначе само по себе си не беше нищо особено. Като гледам, поне от трейлъра, доста от стилистиката си е директно "наследена" от него. В най-добрия случай - прилична стилистика, яка пукотевица и приемливо глупав сюжет. В по-лошия... Е, актьорският състав наистина може да спаси нещата в някаква степен.Иначе наистина историята мяза на Battle Angel Alita
А що се отнася до "соцалната тематика" - като гледам, не е много далеч от "Метрополис". Всъщност, доста под него, де.Comment
-
Какво идва от големите студия. Много съм тъп да не се сетя да издиря тези страници по-рано
Впечатление ми направи това

ако не омотаят хореографията (най-вече) - ще е добро, по свой очарователен, безмозъчен боен начин
Columbia Pictures, пък, ще правят филми по Deus Ex и Metal Gear Solid. Не съм запален фен на тези два франчайза, но ми е интересно да видя какво ще излезе. Правата върху Akira преди години бяха купени не от Колумбия а от Уорнър Брадърс и продукцията в момента е спряла за четвърти път, но може би защото Akira е прекалено японско.Comment
-
Ако е решил да прави ремейк на "Враг Пред Портата" пропускайки тъпите начални сцени от оригинала филма ще е грандиозен провал. В най-добрият случай да го докара до "не е лош, но няма да го гледам втори път" както се случи с ремейка на "Full Metal Jacket" - "9-та рота". Между другото знаете ли под какво под-заглавиe се разпространява в щатите "9-та рота"? Ами като "Afghanistan - the first time"
This is my signature. There are many like it but this one is mine.Comment
-
Бондарчук младши трябваше да пусне филма февруари месец за годишнината, нещо се бавят
п.п.
май наблягат на оранжево-син филтър, което, според мен, е тъпа идея
I'm sure you're aware of Hollywood's overuse of floating heads on movie posters... but have you noticed the excessive use of orange/blue contrast on theatrical one-sheets? David Chen happened to come across this comic illustrating the Blue/orange contrast, although I'm not sure where it originated or who created it (update, the creator has finally contacted…Comment
-
Съмнявам се, че той е способен да направи нещо смислено - твърде много е "впечатлен" от определени режисьори, в резултат на което току прави копие на "Full metal jacket", ту - на "Портокал с часовников механизъм". Никакъв го няма, за разлика от баща му. Така че аз не очаквам нищо смислено от този филм (пък току виж съм се изненадал приятно
).
Comment

Comment