Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предстоящи филми, трейлъри, коментари
Collapse
X
-
Днес попаднах на трейлър за новия филм на Тери Гилиъм - "The zero theorem". Изглежда много обещаващо, с "вкуса" на "Бразилия", доколкото мога да преценя.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение22 минуты
gollum написаДокато гледах трейлъра се сетих за онзи древен филм, "Пирати на ХХ век" .This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Дано да са го направили "добре" (имам предвид, "по холивудски", което е подходящо за такъв род филми)) - от трейлъра изглежда да са успели, но човек може доста да се излъже).
А за "Пиратите..." - и на мен навремето ми беше харесал много, което не е чудно - бях дребосък (мисля че ни закараха цялото училище - да сме били 4-ти клас), а филма си беше "екшън", каквито имаше рядко (дет се вика, могат да се преброят на пръстите на двете ръце, макар че част от тях съм ги гледал и по-скоро и пак са ми харесали). А и темата за пиратите стана пак актуална напоследък.
Comment
-
Ако под "брутален" разбираш откровен рипоф на Матрицата (божествените възможности на Нео), да. Отгоре на всичко Люк Бесон, който няма даже приличен филм от 1997 г. насам и Скарлет, дето нито става за актриса, нито за други дейности... Тоест ще видим една брутална боксофис катастрофаPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеоткровен рипоф на Матрицата
нито за други дейности...
Comment
Comment