И аз за това си мисля, като чета тая тема. Така де, мога да изброя няколко добри военни филма на кръст. Няколко фентъзита. Екшъни?? Ами няма как да стане добър филм от това, както и да го погледнеш. Не съм гледал нищо с Джейсън Стейтъм след "Гепи" и не мисля, че съм изпуснал. Гледал съм първите една-две части на "Умирай трудно" като дете и дотам. Нямам никакви очаквания към такива филми и съответно не ги гледам 
Аз съм доста избирателен даже спрямо любимите си актьори, като Крисчън Бейл например. Гледал съм 12 филма с него. В същото време знам, че е участвал и в тъпотии като "Terminator salvation". Ами такъв филм можеш още по името да го прецениш.

Аз съм доста избирателен даже спрямо любимите си актьори, като Крисчън Бейл например. Гледал съм 12 филма с него. В същото време знам, че е участвал и в тъпотии като "Terminator salvation". Ами такъв филм можеш още по името да го прецениш.
. Трябва да има силна история и послание, като в "Гатака" или "Лабиринтът на Пан". А не някакви извънземни (намирам ги за страшно отегчителни сами по себе си) и космически кораби(тях също) и айде, това било филм.
Comment