Знам, че ще прозвучи несериозно, но някой има ли всички броеве на Дъга. Много бих искал да се заемем заедно да ги сканираме и качим в мрежата. Много ми липсва това списание.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стари книги
Collapse
X
-
Не 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
-
Отговорът е в Националната библиография
Goleman написаНе намерих тема за книги (от всякакъв тип и жанр), затова си позволявам да напиша нова тема, където да се обсъждат стари издания и т. н.(надявам се, че има и други, с подобни въпроси, да не е напразна темата )
Интересуваме дали мога да открия (в някакви списъци на издания)от коя година е дадена българска книга, в която никъде не е написана годината на издаване?
Толстой, Лев Николаевич
Война и мир : Роман : В 4 Т. / Лев Николаевич Толстой ; Прев. от рус. М. Иванов. - 3. попр. изд. - София : Книгоизд. Живот на Георгий Ст. Шопов, 1921 (София : печ. раб. кооп. Франклин). - 37 см
Т. 1 - 2. - 414 с.
Т. 3 - 4. - 415 - 836 с.
Кажи ако е така?
Comment
-
Darkas написаЗнам, че ще прозвучи несериозно, но някой има ли всички броеве на Дъга. Много бих искал да се заемем заедно да ги сканираме и качим в мрежата. Много ми липсва това списание.A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Стари книги
Дано ви хареса. Ако да, то вижне сайта на WWW.Buckler.dir.bg
Там има доста забавни и поучителни неща.
Comment
-
Здравейте, днес се сетих за старите комунистически романи като:
Млада гвардия, Родени от бурята, Кажи им майко да помнят, Иван Кондарев, На живот и смърт..., въпреки гнусната пропаганда книгите са много добри и разбираш че тези хора искрено са вярвали и са се борили за идеята.
Та се замислих дали няма и фашистки такива романи Мусолини е бил на власт около 20 години, Генерал Франко в Испания и той бая, Хитлер... и си мисля няма начин да няма, вие знаете ли нещо по въпроса?
Comment
-
Млада гвардия, Родени от бурята, Кажи им майко да помнят, Иван Кондарев, На живот и смърт..., въпреки гнусната пропаганда книгите са много добри и разбираш че тези хора искрено са вярвали и са се борили за идеята.
дали няма и фашистки такива романи
Comment
-
"Млада гвардия" е първата книга, която сам прочетох през живота си. Дори преди приказките на Андерсен. Отначало майка ми, Бог да я прости, ми четеше от нея на глас за лека нощ, после се зарибих и сричка по сричка я изчетох цялата Съответно възприемам Саша Фадеев като голям литературен гений и чат-пат ставам за смях
Comment
-
Кухулин написа"Млада гвардия" е първата книга, която сам прочетох през живота си. Дори преди приказките на Андерсен. Отначало майка ми, Бог да я прости, ми четеше от нея на глас за лека нощ, после се зарибих и сричка по сричка я изчетох цялата Съответно възприемам Саша Фадеев като голям литературен гений и чат-пат ставам за смях
И аз като дете четях разни неща, дето сега ... но това са си именно такива - детски книги.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написаА ако сега я прочетеш? Но така, с по непредубен и променен от годините поглед - предполагам, че ще ти се види съвсем различна
И аз като дете четях разни неща, дето сега ... но това са си именно такива - детски книги.A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
Comment