Гледах "16 пресечки" с Брус Уилис много добър филм. Вече Брус Уилис не убива враговете си както едно време, абе филма е много добре направен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добри филми (не на военна или историческа тематика)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
не беше лош филма, но всъщност Брюси спаси света - все пак затворникът си получи сладкарницата, някои лоши ги застреляха а другите ще си признаят в отворения край. не е лошо, но поне сега не съм сигурен дали бих го повторил. на филма не може да се отрече, че е добре направен и не пести пипера за полицаите, и все пак лошия на няколко пъти отърва кожата в името на по-ефектния хепи енд. но не можем да имаме всичко, нали?
Comment
-
Shelenberg написаГледах "16 пресечки" с Брус Уилис много добър филм. Вече Брус Уилис не убива враговете си както едно време, абе филма е много добре направен.
...блокирал от неизхвърлената халостна гилза...
Comment
-
Особено ми хареса филмът-продължение на Cracker. Преди доста време той беше правен под формата на сериал. Миналата година кабеларката излъчваше негови епизоди и аз лично с интерес ги следях по ВТК. Заглавието беше преведено като "Психопрофил".
Филмът го дръпнах от торентите на Арената. Както винаги, Роби Колтрейн играе блестящо.Truth will save the world
Comment
-
Някой гледал ли е The Libertine? 1675 г., Британия, с Джони Деп като скандалния поет Джон Уилмот и Джон Малкович като Чарлз II - филма е доста нецензурен; един вид много силна сатира на сексуалните порядки от епохата, след продължително пуританско присъствие на трона... поне така твърди филма."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написаНякой гледал ли е The Libertine? 1675 г., Британия, с Джони Деп като скандалния поет Джон Уилмот и Джон Малкович като Чарлз II - филма е доста нецензурен; един вид много силна сатира на сексуалните порядки от епохата, след продължително пуританско присъствие на трона... поне така твърди филма.A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
Comment