Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови исторически книги

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

dibo написа Виж мнение
    [ATTACH=CONFIG]28533[/ATTACH]

208 страници. Цена - 5 лева. Телефон за връзка с автора: 0882-906-259
    Книгата е ценна най-вече с това, че съдържа данни за организацията и въроръжението на танковите войски в периода 1945-1989г.
    dibo, предполагам си чел книгата, така че ще дадеш ли една оценка дали е добра, достоверна, доколко подробно са описани нещата и т.н.? Ако някой друг я има или я е чел, ще съм благодарен също да си каже мнението. А да, също така не се ли продава по книжарниците или мога да се сдобия с нея само чрез обаждане на автора?

Comment

Гиго написа Виж мнение
      dibo, предполагам си чел книгата, така че ще дадеш ли една оценка дали е добра, достоверна, доколко подробно са описани нещата и т.н.? Ако някой друг я има или я е чел, ще съм благодарен също да си каже мнението. А да, също така не се ли продава по книжарниците или мога да се сдобия с нея само чрез обаждане на автора?
      По мое лично мнение, като за 5 лева си заслужава - вътре има ценни данни за периода 1945-1989 за организацията и историята на танковите формирования. Има и доста неща, които нямат място в тази книга. За достоверност - автора е бил командир на 9-та танкова бригада, така че я е писал от неговата си гледна точка. По книжарниците не съм я виждал.
      We don't see things as they are, we see them as we are
      ---Anais Nin----

For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
      ---H. L. Mencken---

Comment

dibo написа Виж мнение
        [ATTACH=CONFIG]28637[/ATTACH]
        Днес във Военният Архив имах удоволствието да разгледам книгата ! Книгата е невероятна. Много снимков материал и разкошни цветни профили на машините.Твърда корица. Разкош!
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Може ли да се купи отнякъде?

Comment

aiwara написа Виж мнение
            Може ли да се купи отнякъде?
            Тук я има

То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Благодаря! А не се ли продава някъде у нас? Или може да се купи само от ebay?

Comment

aiwara написа Виж мнение
                Благодаря! А не се ли продава някъде у нас? Или може да се купи само от ebay?
                За съжаление я няма у нас. Все пак колко хора биха дали 100 и кусур лева за книга?

Comment

dibo написа Виж мнение
                  По мое лично мнение, като за 5 лева си заслужава - вътре има ценни данни за периода 1945-1989 за организацията и историята на танковите формирования. Има и доста неща, които нямат място в тази книга. За достоверност - автора е бил командир на 9-та танкова бригада, така че я е писал от неговата си гледна точка. По книжарниците не съм я виждал.
                  Мерси!

Comment

"Моите 40 г. в Разузнавателно управление на ГЩ"

Страницата, която търсите, е премахната или никога не е съществувала.

Сега остава да открия откъде може да се закупи.....
                    We don't see things as they are, we see them as we are
                    ---Anais Nin----

For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
                    ---H. L. Mencken---

Comment

На Токораз Исто- поредица книги Тангра, Тохол- някой чел ли е нещо, имате ли коментар? Корицата изглежда ужасна, ала има ли някаква стойност текста?
                      "Далеч съм от мисълта си"

Comment

Де да знам. Книжното тяло има стойност като подпалки и гъзпапир, ама текста? Нямам чак такова чувство за хумор, че поне да е забавен.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Скромно мнение-живота е твърде кратък, за да си губиш времето.Претенциозно със излишно самочувствие и доста фалшив патриотизъм написано.Историята ни е достатъчно богата та да трябва толкова да се разкрасява.Иначе нека пишат хората книги лошо няма.

Comment

Господа не знам дали тук е мястото , но отдавана искам да предложа една Голяма книга не само по обем , но и по стойност-Балканският човек на Йордан Велчев.Три тома с акцент на Пловдивското битие от 14-17 век , но всъщност изследване за Изтока и Запада и нашето място в голямата история.Горещо препоръчвам.

Comment

Новата книга на Димитър Недялков.
                              Чете се на един дъх.
                              Вътре има разкошни цветни профили и богат снимков материал.
                              Препоръчвам я !

Comment

Working...
                              X