If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
208 страници. Цена - 5 лева. Телефон за връзка с автора: 0882-906-259
Книгата е ценна най-вече с това, че съдържа данни за организацията и въроръжението на танковите войски в периода 1945-1989г.
dibo, предполагам си чел книгата, така че ще дадеш ли една оценка дали е добра, достоверна, доколко подробно са описани нещата и т.н.? Ако някой друг я има или я е чел, ще съм благодарен също да си каже мнението. А да, също така не се ли продава по книжарниците или мога да се сдобия с нея само чрез обаждане на автора?
dibo, предполагам си чел книгата, така че ще дадеш ли една оценка дали е добра, достоверна, доколко подробно са описани нещата и т.н.? Ако някой друг я има или я е чел, ще съм благодарен също да си каже мнението. А да, също така не се ли продава по книжарниците или мога да се сдобия с нея само чрез обаждане на автора?
По мое лично мнение, като за 5 лева си заслужава - вътре има ценни данни за периода 1945-1989 за организацията и историята на танковите формирования. Има и доста неща, които нямат място в тази книга. За достоверност - автора е бил командир на 9-та танкова бригада, така че я е писал от неговата си гледна точка. По книжарниците не съм я виждал.
We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Днес във Военният Архив имах удоволствието да разгледам книгата ! Книгата е невероятна. Много снимков материал и разкошни цветни профили на машините.Твърда корица. Разкош!
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Buy The Armoured Forces of the Bulgarian Army 1936-45: Operations, Vehicles, Equipment, Organisation, Camouflage & Markings by Matev, Kaloyan (ISBN: 9781909384163) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
По мое лично мнение, като за 5 лева си заслужава - вътре има ценни данни за периода 1945-1989 за организацията и историята на танковите формирования. Има и доста неща, които нямат място в тази книга. За достоверност - автора е бил командир на 9-та танкова бригада, така че я е писал от неговата си гледна точка. По книжарниците не съм я виждал.
Тези дни излезе от печат книгата на полковник Методи Алексиев „Моите четиридесет години в Разузнавателно управление на Генералния щаб”. Най–кратката и най–съдържателна характеристика за нея и автора дава съпругата на легендарния началник на българското военно разузнаване генерал Васил Зикулов– Цвета Зикулова.
Сега остава да открия откъде може да се закупи.....
We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Скромно мнение-живота е твърде кратък, за да си губиш времето.Претенциозно със излишно самочувствие и доста фалшив патриотизъм написано.Историята ни е достатъчно богата та да трябва толкова да се разкрасява.Иначе нека пишат хората книги лошо няма.
Господа не знам дали тук е мястото , но отдавана искам да предложа една Голяма книга не само по обем , но и по стойност-Балканският човек на Йордан Велчев.Три тома с акцент на Пловдивското битие от 14-17 век , но всъщност изследване за Изтока и Запада и нашето място в голямата история.Горещо препоръчвам.
Comment