dibo написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови исторически книги
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Гиго написа Виж мнениеdibo, предполагам си чел книгата, така че ще дадеш ли една оценка дали е добра, достоверна, доколко подробно са описани нещата и т.н.? Ако някой друг я има или я е чел, ще съм благодарен също да си каже мнението. А да, също така не се ли продава по книжарниците или мога да се сдобия с нея само чрез обаждане на автора?We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
dibo написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]28637[/ATTACH]То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
aiwara написа Виж мнениеМоже ли да се купи отнякъде?
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
aiwara написа Виж мнениеБлагодаря! А не се ли продава някъде у нас? Или може да се купи само от ebay?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
dibo написа Виж мнениеПо мое лично мнение, като за 5 лева си заслужава - вътре има ценни данни за периода 1945-1989 за организацията и историята на танковите формирования. Има и доста неща, които нямат място в тази книга. За достоверност - автора е бил командир на 9-та танкова бригада, така че я е писал от неговата си гледна точка. По книжарниците не съм я виждал.
Comment
-
"Моите 40 г. в Разузнавателно управление на ГЩ"
Тези дни излезе от печат книгата на полковник Методи Алексиев „Моите четиридесет години в Разузнавателно управление на Генералния щаб”. Най–кратката и най–съдържателна характеристика за нея и автора дава съпругата на легендарния началник на българското военно разузнаване генерал Васил Зикулов– Цвета Зикулова.
Сега остава да открия откъде може да се закупи.....We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
-
Господа не знам дали тук е мястото , но отдавана искам да предложа една Голяма книга не само по обем , но и по стойност-Балканският човек на Йордан Велчев.Три тома с акцент на Пловдивското битие от 14-17 век , но всъщност изследване за Изтока и Запада и нашето място в голямата история.Горещо препоръчвам.
Comment
Comment