Mitko написа
Виж мнение
Дай да те видим тебе.
Първо гледаме генерално статистиката. 6500 битки 7300 убити, това е добре. Среден опит за бой 453, очевидно играеш без премиум, това не е непременно зле, но аз обикновено си имам едно наум, защото това показва, че не желаеш да вложиш пари в играта (или някой от другите начини да изкарваш голд за премиум), което пък може да значи, че не си много сериозен... 2092 максимален опит вероятно без премиум с т43 също е добре. Дотук бих предположил, че това ти е втори акаунт, или идваш от руския сървър както Фружин или си опитен геймър, който играе като слуша напътствия на опитни играчи от ден първи. Това опростява нещата, защото могат да се пренебрегнат някои стаистики за сметка на други, освен това трябва да се има предвид, че хендикапа ти е нисък, защото не си стандартния нуб и първите няколко хиляди битки се гледат по друг начин. Това особено добре се вижда от най-ниските тиъри - нормално е опитните или напътстваните играчи да имат много висока статистика с най-ниските тиъри, особено ако имат 20-на игри само с тях.
Дотук добре, ясно е че горе долу я чуваш играта, сега остават четири неща - топ танкове, имаш ли специализация, играеш ли в отбор, доколко я чуваш играта и каква е потенциалната ти полезност за един топ-клан Подреждаме ти танковете по брой битки.
1. Топ танкове - 1 брой ИС-7. Статистиката ме кара да предположа, че го играеш почти само в кланови битки (аз също го играя само така), което не е непременно зле, но само ако преди това имаш 4-500 битки с него за да си го научил като танк, защото статистиката за солотанкист е под средната за изискванията на един топ клан. Други топ танкове няма. Няма и танкове с които да имаш фрапантно много повече битки от средните за тебе.
2. Специализация - тежки танкове и евентуално спотър, като не съм убеден доколко играеш правилно всички спотъри, примерно 13 75 трябваше да има и малко повече демидж. Медиуми, може би, но данните са малко, играеш ги в близък бой, което е добре, но нямаш и един висок тиър с повече битки, по който да се види какво умееш. Имаш сравнително равномерно разпределение на различните типове медали в универсалните танкове - медали за светене, за бой и т.н
3. Отборна игра - имаш достатъчно отборни медали, стоманени стени, спотъри с високи тиъри, и като цяло балансирана статистика, така че едва ли висиш в храстите. Почти нямаш ТД.
4. Доколко точно я чуваш - тоест сравнителен анализ с топ играчите на ЕПИК (анализа го правим от гледна точка на това, че хипотетично канидатстваш в някой водеш клан) - като начало долната 30-ца и трябва да ти бъде отделено време да се прецени вече в игра какво точно знаеш и можеш.
Изводи - имаш само една десетка, нямаш артилерия, нямаш ясна специализация, имаш желание, имаш някакви умения, заповядай във втория клан или ела на роти да те понаблюдаваме.
Ако си забелязал, не съм и споменал дори коефициент на ефективност - никога не ги гледам.
Горе-долу това е анализа, който аз правя, когато гледам някой кандидат.
Comment