Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кланови войни

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Гоги ела при нас
    Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

    Comment


      Нещо те не разбирам с тези рейтинги,наистина.Не те знам какви класации гледаш,като казах одеве ,че не ставаш,нямах предвид рейтинг или нещо подобно.Стрелбата ти е отчайващо зле(% попадения ти е нисък)липсата на игра с Тр10 танкове директно те оставя извън борда на средностатистическите кланове дори не тези с възможности за прословутото М60.И накрая-гледам цитираш някакво сравнение с мен-ами твоята статистика се крепи на 3-4 ОП танкчета от ниските тиъри и всеки,ама всеки по-висок танк ти е истинска трагедия.Извинявай,ама е смешно,още повече ,че сам го казваш. ,,WN 7 se manupilura безкрайно лесно, играя две седмици с любимият ми нагинаторски и/или педобеарски танк и готово.''
      С подобни шитни като матилда,Т-127 и прочее въобще не играя

      А,да
      Да не бъдем голословни все пак ,нека хората сами преценят:
      Гоги:
      15 551 битки
      15 622 убити
      0 Тр10 танкове
      Фиделис:
      31 512 битки
      38 745 убити
      18 Тр10 танка

      И на който му е интересно може да види твоите % на победи на какво се крепят,и на какво-моите
      Last edited by fidelis; 19-07-2013, 02:19.

      Comment


        fidelis написа Виж мнение
        Нещо те не те разбирам с тези рейтинги,наистина.Не те знам какви класации гледаш,като казах одеве ,че не ставаш,нямах предвид рейтинг или нещо подобно.Стрелбата ти е отчайващо зле(% попадения ти е нисък)липсата на игра с Тр10 танкове директно те оставя извън борда на средностатистическите кланове дори не тези с възможности за прословутото М60.И накрая-гледам цитираш някакво сравнение с мен-ами твоята статистика се крепи на 3-4 ОП танкчета от ниските тиъри и всеки,ама всеки по-висок танк ти е истинска трагедия.Извинявай,ама е смешно,още повече ,че сам го казваш. ,,WN 7 se manupilura безкрайно лесно, играя две седмици с любимият ми нагинаторски и/или педобеарски танк и готово.''
        С подобни шитни като матилда,Т-127 и прочее въобще не играя
        Гоги , за това ти казвам ела при нас , там сме се събрали само аматьори и манипулатори на статистики ( и да го еба пак не можем да го докараме средно статистически) , ама пък е забавно.
        Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

        Comment


          Pepe,пак не ме разбрахте-нямам нищо против Гоги или статистиката му.Нито пък статистиката е определяща за ЕПИК.Въпроса е до колко един играч би бил полезен за клана-всичко останало е стъкмистика.
          И за да не голословя-влязох в ЕПИК с 10к битки 8к убити 47% победи и трагична стрелба.Нямах си понятие от механиката на играта,за тактика да не говорим.Израстването си като играч дължа на хората в клана и на търпението им да учат новите играчи.

          Comment


            Предполагам , че с всички е така , съдейки по мен , май ми трябваха 12 000 - 13 000 битки да разбера горе долу какво трябва да правя и как да го правя , но пак си оставам среден играч. Най-вероятно играта на някой хора им върви повече на други не.А за това си прав , винаги има какво ново да научиш.
            Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

            Comment


              PepeII протестирам и при нас има статистици!!!
              Само да излезна начело в нообметър-а и хиените със статистиката се активизират и веднага ме захапват.

              Че даже ме канят и за взводове и като влезна ми обират поражението
              Даже усещам някаква инициатива "Да откажем Ултрата от StugIII"


              Сега сериозно
              Дефинирайте ми добър и лош процент попадения?
              Ако гледате общия процент попадения и съдите по него що за стрелец е играча, сериозно сте се объркали!

              Извинявам се предварително, че пак ще говоря за Гоги, но...
              С танковете с които трябва той има 80%+ попадения!
              Аз също с танковете с които трябва имам над или около 80%.
              Нима очаквате и с Т1 Кънингъм и компания да имам такъв процент или неговите 300+ битки да не изкривяват общия резултат.

              За мен 80% попадения е едно добро постижение, а за барабаните от високите нива трябва да е малко по-високо.
              Ако сравним по танкове излиза, че Гоги не само е равен с Фиделис, но при ИС-3 например го прeвъзхожда по този показател.
              Аз пък изоставам с 1% при Батмана.

              Честно казано не виждам по какво го определихте като лош стрелец.

              Освен това този показател сам по себе си дори по отделни танкове не може да отсъжда за качеството на играча. Със StugIII и SU-85 имам сравнително нисък процент попадения извадени от контекста (74%), но пък рейтинга ми с тях е прилично висок.

              Има и нещо друго това което виждаме като показетел включва в себе си и непробилите снаряди и тези с 0 поражение.Нас обаче ни интересуват тези, които реално са навредили на противника!


              Колкото до съотношението битки към убити - важността на този показател може да бъде оценена само, ако играеш клaнови или ротни.Едва тогава разибарш колко е важно, но в рандом е друга история.
              Last edited by Ultramarine; 19-07-2013, 12:37.
              Nobody has three balls but some people have two very good ones!

              Comment


                Принципно за един клан (който и да било клан), общата статистика за нов играч, не е приоритетна. Приема се,че е играл преимуществено соло, макс. повзводно, което е различен тип игра от клановата. Може да се погледне играта му с определен тип и клас машини, но само общо информативно.

                Принципно, клановете доскоро използваха основно машини топ тиер. Съответно се гледа играча дали е артилерист, хеви железар или осичка (медиумки) . Геймъри обособили се предкланово като ТД-та не бяха особено търсени. Клеченето в храстите не е приоритет при организираните битки. След което се поглежда броя игри със топ танковете му от съответния клас. Тоест играч нямащ топ танк, няма база за сравнение. Под 200-300 игри за топ танк също не е определящо, понеже не всеки конвертира екипажите със злато и някои машини не ги пуска в топ конфигурация. Реална статистика на топ клас танк може да се получи при над 800- 1к битки със съответната машина, за да се компенсира изоставането от първите игри. За всеки клас машини критерия е различен. Абсолютно некоректно би било да се сравнява % попадения между Арти и друг клас танк, примерно. Изискванията за точност към машини със голяма алфа са едни, към скорострелните други, към барабанните трети....

                Отплеснах се. Исках просто да кажа, че не е важна статистиката сама по себе си. А нейния правилен (специфичен) прочит, съобразно нуждите на клана. И доколкото всеки клан има различен стил на игра, наложен от водещите му тактици, то и нуждите са различни.

                fidelis написа Виж мнение
                Израстването си като играч дължа на хората в клана и на търпението им да учат новите играчи.
                Нека не правим скрита реклама. Плс, говори директно с имена. Да ги издирим тези хора и да им краднем уменията.
                Last edited by bigbeer; 19-07-2013, 13:20.

                Comment


                  Статистиката над 1200-300 трудно показва колко си добър в кланови, трябва пробен период и да се види играча. По статистика само нищо не може да се каже. Въпроса е че "елитните" кланове, които си мисли да лъже гоги изобщо няма да го вземат на пробния период ако е под 1 600 WN7.

                  А това за манипулациите на WN7 са си само приказки, камо ли на фона на 15К битки. "Малкото игра" с ОП танкчета трябва да е около 5К битки, за да има някакъв ефект.
                  За последните 3К битки имам средно 1704 WN7, но общата статистика се е качила само с 70 (1436-1506), а това си бяха добри игри в платун, в които доста сме наказвали

                  Comment


                    To си зависи коя статистика се чете и как. WN си е формула. Има ммм да ги наречем нестандартни критерии даващи доста по коректен прочит от обобщаващите формули.

                    За да се запозная с изцяло нов за мен геймър гледах основно за колко, средно на битка си продава кръвта. Това го няма като масова практика, нито е калкулирано във формулите.

                    Гледам му щетите със машина имаща, примерно 2к живот. Ако средната щета за битка му е 2-3к, за мен той е потенциално обещаващ играч. Ако е 3-4к е добър солов играч. При 4,5к и нагоре, средно на битка, е уникум и не трябва да се изтърва. Точно този критерий е труден за манипулация. Като, разбира се говорим само за топ тиер машини. При ниските класове картинката е коренно различна.

                    Comment


                      Така,да карам поред:
                      Руската ми линия е първата която изгриндих,с изкаран Ис-7 влязох в клана,така че е нормално там всичко да ми е трагедия.
                      Но ако се направи сравнение с коя да е следваща линия ще се види израстването за което говоря.
                      Относно % попадения-не говоря за улучилите-там нещата са ясни-за 10Тр танк ако имаш под 82% си е слабо за мен.Имах предвид за % попадения реално нанесли щета-там вече Гоги куца.Май единственния ни общ играем танк е Т34.А там се вижда картинката и като % попадения с дмг,и като брой убити на битка.

                      ,,Нека не правим скрита реклама. Плс, говори директно с имена. Да ги издирим тези хора и да им краднем уменията. ''

                      spiji

                      Coruin

                      Няма нужда да се краде-не помня да са отказвали някому съвет в играта

                      Comment


                        Това което се опитват да кажат Фиделис и Шарана, е че не е важно какви са статистиките по ниските нива. Играта там е специфична, ту си топ танк и колиш наред, ту си сред изпадащите и се чудиш как да мишкуваш, за да прокараш някое изстрелче. Обективно във всеки клан, играещ на картата, се гледат два показателя. Някои от коефициентите, определящ колко "про" си генерално. Но почти всеки гледа точно статистиките с Т10 танковете, колко такива танка има(дали си универсален или специализиран играч) и какви са постиженията с тях(гледа се win ratio, hit ratio, kill/death ratio, dmg/battle). Идеята е, че с Т10 ти винаги си топ танк, и като такъв основно се биеш с такива като тебе в рандомите(повечето Т9 танкове са екипирани с Т10 оръдия, така че и те се зачитат), просто няма как да се оправдаеш че играта те е пускала само срещу големи тиери. Освен това, като топ танк, от такъв играч се очаква да е придобил някаква идея как да действа самоинициативно и да преценява правилно противниковите сили и разпределение срещу себе си. Кампери или камикадзета с Т10...статистиката бързо ги разкрива. А точно това статистиката на играч по ниските и средните тиери няма как да го покаже ясно.

                        П.П. Критерия, който гледаш bigbeer, е точно dmg/battle и е основен за WN7 рейтинга. Така че, гледайки статистиката за конкретен танк, просто гледаш WN7 за самия танк, която в общия случай е в гаусовото разпределение на обобщения WN7 за играча.

                        Comment


                          Незнам какво си мислите, но така както говори Гоги, оставам с впечатление, че човека я разбира играта и знае какво да прави. Поне на мен ми изглежда свестен човек. Може ли да ви помоля, да видите Frujin и Dreadbg и дали стават за топ кланове. Интересно ми е.

                          Comment


                            Mitko написа Виж мнение
                            Незнам какво си мислите, но така както говори Гоги, оставам с впечатление, че човека я разбира играта и знае какво да прави. Поне на мен ми изглежда свестен човек. Може ли да ви помоля, да видите Frujin и Dreadbg и дали стават за топ кланове. Интересно ми е.
                            Гоги си е супер, просто стадната игра не му е приоритет. Леекинко се съблазни по М60 и търси начин да го лапне, без да се ангажира сериозно с нещо , което не го кефи. Съответно тези, които имаме някакъв опит се опитваме да му бъдем полезни, кой до колкото може

                            А това кой става или не става за определен клан е работа само на конкретния геймър и клана към който му е насочен интереса. Има си нормални пътища да се свърже с тях и евентуално да кандидатства. Не бих могъл да дам мнение. Ако имат желание, нека потърсят контакт (основно в ТС на съответния клан), едва ли някой ще ги бие по главата Mмм , те не бяха ли в Брейв ?

                            Comment


                              Да, и двамата сме в БРЕЙВ, но не съм казвал, че искаме да ходим в друг клан, просто ми е интересно как ни оценявате от гледна точка на топ клановете.

                              Comment


                                Съжалявам, че не мога да ти бъда полезен. Никога не съм бил в топ клан. По собствена преценка съм слаб към среден кланов боец.В смисъл, имам техниката, познавам картите и мога да изпълнявам сравнително точно. Но синхрона в групова игра ми куца. Преценката ми, на момента в който трябва да изпълня казаното от командира, понякога се разминава с действията на другите бойци. Това проваля битки и е недопустимо за добър играч. В клановете, където съм играл ме определяха за над средно ниво, но те никога не са се доближавали до топ-а. Някаква предварителна преценка би могъл да си направиш, според изложеното в последния пост на Коруин. Сравняването на статистики не е краен критерий. Според статистиката не превъзхождате моето ниво, което хич не е добра атестация. Нека това не те разочарова. Представянето на един играч е динамично. Просто гледай кривата да е възходяща и нещата ще се получат.

                                Comment

                                Working...
                                X