spiji написа
Виж мнение
2.WHY винаги са били силни в Испания но сами едва ли ще задържат.
3.Балканите вярно не са оферта в момента за БГ клановете които се опитват.Не съм сигурен даже че и ЕПИК и БРЕЙВ и БГ_АД да дойдат да помогнат дали ще се получи сериозно задържане там.
4.Европа е сива благодарение на подмолни договорки от Сивите с QV които седейки в WHY алианса изведнъж решиха да ударят в гръб Златния алианс.До колкото си спомням сивите по това време имаха 3-4 територии.S-D ли само се опитват да направят нещо в Европа? Мисля че единствения алианс който е задържал и не е спрял да се бие с така наречените Сиви (червени в миналото) е Златния.
5.QV се разпаднаха да!!Какво да очакваш от куп 14-15 годишни лидери които съм чувал само да църкат по ТС каналите и да заплашват.
6.КAZNA си е казна няма спор.Лидера им е един от най-добрите тактици и командири.
7.1ва Окопна напусна Златния алианс!!! Спиджи да отиде да се пробва да ги вкара в Сивите така както се опита да вкара и BONES като си бяха сменили цвета. Спиджи нищо лично. Има моменти в които член на Златния алианс иска малко да разпусне или да реорганизира и решава да потренира или реорганизира клана си на други територии.Тогава в знак на лоялност и да не намесват Златния цвят клана си сменя боята.
8.Златния алианс както някой беше казал "не е нищо особенно" Ама е факт че от 1 година вече горе долу не е излизал от картата и не е спирал да се бие с така наречените Сиви!!
За останалите БГ кланове които се пробват по балканите лично аз ще кажа;
Не спирайте да пробвате бъдете заедно и организирани.За жалост БГАД клановете не могат да помогнат поради вече поети ангажименти с Златния алианс.Аз и другите командири на АД сме винаги насреща за инфо контакти и други.
Личен съвет от мен
Съберете се и от 5-8 клана които сте се обединили в идеята България за българите и ги обединете в 2 максимум 3 клана. Както направихме ние и Викингите едно време.
Comment