Най-грубо казано стила е агресивен (винаги на първа линия и от първите умиращи), умерен (втора линия, снайперист) и дефанзивен (дълкоба защита по храстите). Аз лично съм между агресивен и умерен. Седя на първа линия, но се прикривам, за да не съм от първите умрели. Най ми допада да играя с тежки танкове (fv 183 е изключение ), но това не означава, че другите танкове трябва да имат лоша статистика. Медиум не мога да играя като медиум и го вземам само при нужда, но статистиките са си напълно приемливи (~ 1950 демидж на битка, 1.3 убити и между 56% и 66% победи). ТДтата ги играя нападателни и затова статистиките им са сравнително ниски, въпреки че имат между 2500 и 2800 щета на битка. Артилерии не мога да играя, затова вече и не държа в гаража, но в никакъв случай не ми е пострадала статистиката. Със скаути имам към 300 игри, но това не влияе. В общи линии схванеш ли играта на всякакви машини можеш да правиш поне горе-долу добри показатели.
Нещата се учат с времето най-вече от кланови битки (донякъде роти) и платун с добри играчи препоръчително с твоя стил. Аз например до 8000 битки играх основно сам и имах към 7 000 убити и около 1150 ефективност. Започнах тогава да играя по-често взводове и научих много неща, като най-вече процента победи ми се вдигна от 52 на 56 за 3-4К битки. Сега на 13К игри имам 15.5К убити и 1537 ефективност.
Затова фразата "играя за удоволствие и не гоня статистики" не я признавам (тези гонещите имат 2000+). Всеки може да се научи ако иска и това се отразява на статистиката, а тя и показва доколко допринасяш за победата на отбора
Нещата се учат с времето най-вече от кланови битки (донякъде роти) и платун с добри играчи препоръчително с твоя стил. Аз например до 8000 битки играх основно сам и имах към 7 000 убити и около 1150 ефективност. Започнах тогава да играя по-често взводове и научих много неща, като най-вече процента победи ми се вдигна от 52 на 56 за 3-4К битки. Сега на 13К игри имам 15.5К убити и 1537 ефективност.
Затова фразата "играя за удоволствие и не гоня статистики" не я признавам (тези гонещите имат 2000+). Всеки може да се научи ако иска и това се отразява на статистиката, а тя и показва доколко допринасяш за победата на отбора
Comment