Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Технически Въпроси за WoT

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Не бях играл от много месеци и незнайно защо реших да направя 10 - 15 игри.
    Останах шашнат!
    Трябваше да свия графиката безумно много за да докарам около 40 кадъра. Сега всичко е ужасно грозно.
    Необясними скокове в пинга (до 300 - 400). При все, че всичко е изключено, никой друг не ползва връзката, нощем е и със същата връзка всичко беше наред, когато играех по-активно. Още по-необяснимо е, защо когато пинга показва 60 - 70 пак чувствам, че лагвам много повече.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
      Не бях играл от много месеци и незнайно защо реших да направя 10 - 15 игри.
      Останах шашнат!
      Трябваше да свия графиката безумно много за да докарам около 40 кадъра. Сега всичко е ужасно грозно.
      Необясними скокове в пинга (до 300 - 400). При все, че всичко е изключено, никой друг не ползва връзката, нощем е и със същата връзка всичко беше наред, когато играех по-активно. Още по-необяснимо е, защо когато пинга показва 60 - 70 пак чувствам, че лагвам много повече.
      Описаните от теб неприятности са абсолютно вярни, още повече, че както казваш от месеци не си играл и всичко ти се струпва някак изведнъж. По мое лично мнение, ако си избираш Сървър 1, нещата ще са мааалко по-поносими.
      Колкото до натежалата графика - пак си прав, ама всяко зло за добро - това ме стимулира да си купя нова конфигурация, нещо, което отлагам вече 4-5 години, а може и повече. С описаните по-долу компоненти (използвам възможността да се похваля ), играта тръгва на МАХ графика, при 65-70 ФПС. Като се поореже, вдига до 90-тина

Монитор - AOC i2367FM
      Дъно - ASROCK Z97 PRO3
      Процесор - INTEL Core i5-4460 (3,20 Ghz) - BOX
      Видео - PCI-E GIGABYTE GeForce GTX 660 2GB
      Твърд диск 1 - 120GB Intel SSD Generic single pack 929868
      Твърд диск 2 - HDD 1TB SATA3 WD Caviar Blue 7200 64MB
      Памет - 2x4GB DDR3 1600 Kingston HyperX Savage
      http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Хора от една седмица на Руския ... нещата започнаха да стават отврат. Не знам, но тези май малко по -малко започнаха да вкарват промените в играта или да играят с ХАКОВЕ И ЧИИТОВЕ. Нищо не мога да поразя, а Т 34 премиумния не дупчи не цели нещо страшно става. Писах им три пъти на дебилите че масово се използват хакове, чиитове и забранени модове но цък. Отделно им показах и два сайта от където може да си изтеглиш, но отговора е че ще проверят ...
        Почнах да бъзикам рашаните че WoT прави проверки по време на бой за хакове, чиитове и др. и ако хване някой слага бан на IP адрес, а те отговарят, че от сумати време играят с хакове които са платени и WoT нищо неможе да им направи. Всичките тези записи от боевете с тяхните отговори отново на администратора на играта и отговор че няма забранени модове , хакове и чиитове. Писах им че играта я принизяват на ниво Контра Страйк отново цък.

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
          Хора от една седмица на Руския ... нещата започнаха да стават отврат. Не знам, но тези май малко по -малко започнаха да вкарват промените в играта или да играят с ХАКОВЕ И ЧИИТОВЕ. Нищо не мога да поразя, а Т 34 премиумния не дупчи не цели нещо страшно става. Писах им три пъти на дебилите че масово се използват хакове, чиитове и забранени модове но цък. Отделно им показах и два сайта от където може да си изтеглиш, но отговора е че ще проверят ...
          Почнах да бъзикам рашаните че WoT прави проверки по време на бой за хакове, чиитове и др. и ако хване някой слага бан на IP адрес, а те отговарят, че от сумати време играят с хакове които са платени и WoT нищо неможе да им направи. Всичките тези записи от боевете с тяхните отговори отново на администратора на играта и отговор че няма забранени модове , хакове и чиитове. Писах им че играта я принизяват на ниво Контра Страйк отново цък.
          Пиши им още един - два пъти и вместо да цъкнат ще те баннат теб Защото разваляш хубавата игра на хакерчетата и модаджиите

Comment

Интересно - последните няколко дни надблюдаван и на еврепейските сървъри страннотий... В прицела ми танк - 3 снаряда в борда и няма нито демидж нито дори пробиване... Отделно съм със мрежа, камафлаж и т.н по танк и екипаж - стоя си кротко без да стрелям "в горичка под елхичка" и просто изведнъж умирам буквално без да съм видял никой (на всички машини съм с бинокъл) - е как стават тези неща? Вчера от 11 игри само в 1 бях с победа като най-често умирах един от първите при това наврян в гъза на нашата линия защото все съм с танкоубиец и съм скатан някъде отзад сипещ снаряди - как ме виждат и как ме прострелват през половин карта и то няколко наведнъж незнам. Един от другия отбор каза, че е с 64х увеличение и т.н. и нямало как да се скрием защото ни виждал навсякъде. Ако продължава така ще взема да се откажа.

Comment

От сутринта не мога да се свържа с европейските сървъри, преди малко обаче играта се обнови до 9.7, но пак не се свързвам, както и сайта е недостъпен в момента. Как е при вас положението?

Comment

Хатори Ханзо написа Виж мнение
                От сутринта не мога да се свържа с европейските сървъри, преди малко обаче играта се обнови до 9.7, но пак не се свързвам, както и сайта е недостъпен в момента. Как е при вас положението?
                Вече всичко е наред. И при мен беше така.
                http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Интересно защо има различни видове знаци за Ас?!?!?! Един път е подчертано с нацяло с лаврови листа, друг само от двете страни, а в трети знакът е без никакви лаврови клонки?!?!?!

Comment

защото има 3 степени

Comment

Po какво се различават? Къде да прочета?

Comment

Някой може ли да ми каже какво означава "лични резерви", което се появи преди няколко дни в менюто?!?!

Comment

Как да си инсталирам гласов чат?

Comment

Какви модове ползвате? Наскоро си свалих пакета с добавки на Amway921 и трябва да кажа, че съм много доволен. Скоро ще излезе, заедно с 9,10 и пакет с модове за него.

Comment

кало написа Виж мнение
                              Какви модове ползвате? Наскоро си свалих пакета с добавки на Amway921 и трябва да кажа, че съм много доволен. Скоро ще излезе, заедно с 9,10 и пакет с модове за него.
                              Аз не ползвам никакви модове.Само това което играта има като опции за настроийка на мерници и показване на информация.
                              И много ме дразнят като постоянно натрапват някакви шансове за победа из битките.За мен едно от основните неща в играта е да разбера колко го бива играча срещу мен докато се стреляме.

На мнение съм, че модовете, дори и позволените, дават предимство на играчите ползващи ги и подобряват ефективността им с поне 10%.

Но на ЕСЛ забраниха всички модове и всички които бяха свикнали с това удобство ги заболя в началото доста.
                              Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Отскоро ги ползвам, защото позволяват по-добро разбиране на някои неша . Например - брояч на нанесената щета за битка, или брояч колко му остава на този, който те е ударил, да презареди . Не е лошо и това, че на минимапа излиза типа на съответния танк, а за вражеските - остава метка, където са забелязани последно . Има и интересни опции в хангара - с бая повечко и полезна информация. И аз не вярвах в модовете, но оптимизират бая неща, а в битката - правят нещата по-приятни. Но не бих казал, че помагат за ефективността.

Comment

Working...
                                X