Махнете anti-aliasing, track effects (прахоляка) и foilage & grass & water details - много помага!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически Въпроси за WoT
Collapse
X
-
uzi71 написа Виж мнениеПонеже съм лаик да попитам от къде се вижда колко е това ФПС?
Comment
-
Ухааааа, току-що ми доставиха новото видео!!! Не знам как ще изтрая още 3 часа до кат се прибера!!!!!!!!
След дълго ровене, четене, анализи и прочие кандърми, изборът ми спря на Radeon HD 5670 512MB GDDR5. Едва успях да я намеря, при все че изпуснах последната бройка с 1 ГБ, ама пак съм доволен. Мисля, че тази карта е идеалният избор за клетото ми компче, имайки много ниска консумация в интервала от 14 до 61 вата, ниски температури от 30 до 71 градуса и нискошумова...
Между другото, едва снощи ми дойде на акъла да сваля резолюцията на 1025х768 и бааамммм 25-39 fps, при което нямаше никакви зацикляния.Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
PepeII написа Виж мнениеДа питам ако някой знае , дали са сложили таймер за презареждането , и ако са , откъде се активира? (Да не пиша глупости , но мисля , че го бяха дали като нововъведение от новия пач)"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment