tconiotconev написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически Въпроси за WoT
Collapse
X
-
tconiotconev написа Виж мнениеЗначи аз отдавна не влизам при нежните бойци, евро захарчета, но виж при северните побойници смучещи водка таймера за презареждане работи.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеТова, за нежните бойци, евро захарчета, се надявам да е шега.
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеСпоред WoT легендите на EU се кампи повече (Което си е така от моите няблюдения)
- Base Capture Points 66,869
- Base Defense Points 13,076
Това са цифри от профила ми. Видно е, че не се застоявам много в или край базата Тъй че съм всичко друго, ама не и кампер
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеТова, за нежните бойци, евро захарчета, се надявам да е шега.
Comment
-
Ъъъ... отварям www.worldoftanks.eu и всичко е на испански? О.о
Обаче пък цените в гифт шопа са в BGN..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЪъъ... отварям www.worldoftanks.eu и всичко е на испански? О.о
Обаче пък цените в гифт шопа са в BGN...Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеСега ли го видя това? От няколко дни портала те хвърля на произволно избран език - испански, чешки, турски, германски, полски...
Comment
-
1951 написа Виж мнениеСега ли го видя това? От няколко дни портала те хвърля на произволно избран език - испански, чешки, турски, германски, полски...
miaz написа Виж мнениеПроизволен е първият път, след това си цъкнах на полски (сиемка съм) и от тогава само заглавната ми е на английски останалото на полски. Това всичко на файърфокса, на хрома всичко седи на английски и го ползвам мноооооооооооооооооого внимателно!"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Днес както си цъках с тигъра изведнъж всичко замръзна показа ми пинг 999 и след малко ме изхвърли от сървъра логнах се пак и като зареди битката си намерих танка унищожен на около 100м от мястото където замръзна.
Следващите битки пък започна внезапно,дори и при 75-100мс пинг,да замръзва(като дори част от танка потъва в картата) но след 3-4 секунди се оправя и пак съм 50м напред ако съм бил в движение никога досега не съм имал такъв лаг,днес играя от 8 часа сутринта и до 12 нямаше никакъв проблем.
Моя ли комп се е*ава с мен или WG?Досега вследствие на тия замръзвания и скокове се:удавих-2 пъти,убиха ме заради скок в пространството-4 пъти пропуснах сигурни фрагове заради замръзване на прицела-6 пъти.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеДнес както си цъках с тигъра изведнъж всичко замръзна показа ми пинг 999 и след малко ме изхвърли от сървъра логнах се пак и като зареди битката си намерих танка унищожен на около 100м от мястото където замръзна.
Следващите битки пък започна внезапно,дори и при 75-100мс пинг,да замръзва(като дори част от танка потъва в картата) но след 3-4 секунди се оправя и пак съм 50м напред ако съм бил в движение никога досега не съм имал такъв лаг,днес играя от 8 часа сутринта и до 12 нямаше никакъв проблем.
Моя ли комп се е*ава с мен или WG?Досега вследствие на тия замръзвания и скокове се:удавих-2 пъти,убиха ме заради скок в пространството-4 пъти пропуснах сигурни фрагове заради замръзване на прицела-6 пъти.
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеИ аз го имам този проблем, май някой ми е хакнал безжичния рутер и се ебава с мен
проверяваш си скоростта и ако не е тази, за която плащаш - бой по канчето на провайдъра.
При мен проработи, макар че проблема беше от счупен рутер, а не от самия доставчик- момчетата дойдоха ( 4 пъти ) , и след като диагностицираха всичко заспа след смяна на рутера.
Comment
Comment