Bloksir написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Артилерията - за и против
Collapse
X
-
Не знам с кой пач сте играли с Hummel,но топовото му оръдие е трагедия.В комбинация с оръдието на Гриле кърти здраво.Набързо натрупах екпириънс и най вероятно днес ще изкарам GWP-то.Но ще ми трябват парички,че вчера изкарах VK 45.02.Ще требе сега да се наблегне на 5-6 ниво да се изкарат пари!
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеАз играх Хумела още преди нърфа на артитата, но също го минах с оръдието на Гриле - просто топовото не ми пасна.
Comment
-
Направих 20-на битки с GW-то.Мога да го сравня,като големия брат на Grile!Оръдието е много добро.Зареждането е малко тегаво,но се свиква.На няколко пъти ми се случиха странни изстрели,като супер неточни въпреки,че бях се прицелил прецизно.Може да е лаг или бъг.Митко,благодаря за предложението,но няма толкоз слотове.Арти играя само за релакс.То релакс,ама с Grile натрупах опит за тиер 9.Сега,ще развихря Stug-a.Продадох всички немски ТД до 8 ниво преди време.Сега пак ще купувам,но само Stug.С него имах невероятни игри!
Comment
-
emkirov написа Виж мнениеТи пробвай GW Тигър Р с първото оръдие бързо зарежда и цели а пък поражения !
Comment
-
Днес от скука си купих един брой Grille преобучих един нископриоритетен 100% екипаж за него и почнах да правя мизерии чак сега разбрах колко вярно е че арти без 100% екипаж не се играе всяка битка поне 1-2 кожи взимам даже 1 битка опуках М4 и после Пц 38На в ТД мода...идиотите си мислиха че ще съм им лесна жертва ама друг път,даже М4 след битката ме псува като невидЕл аз затварям чата той пак отваря(на такива моменти в играта най се кефя).
Благодаря на Bloksir за дето ми откри колко хубаво е това арти.
Comment
Comment