1951 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Артилерията - за и против
Collapse
X
-
feersum написа Виж мнениеЧудесно, конкуренцията спада. Повече цели за мен!
Comment
-
Да си призная - и на мен. Не са по 5-6 в отбор, и то от най-тежките гаубици, които уаншот-ват КТ или дори Е-75, но пак има, колкото да ме държат нащрек, когато съм с танк
Снощи разходих GW Panther-a за един рунд - бях единствен артилерист в отбора, пречуках трима за норматив, още двама очуках сериозно. Не мина без рев от страна на противника, но си бяха виновни сами - тежък танк, застанал гордо насред полето на Степите просто си го търси."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
И аз харесвам настоящата ситуация, при това тежки танкове почти не играя.Случва сe да ми вкарат директен удар на пълна скорост с медиум, но е много по-рядко и след това, което беше преди 8.6 го приемам за нормално и продължавам напред.
С артилерията и преди и сега само за първата победа влизам - малко е по-неприятно за игра, но все още успявам да съм фактор в битката не завършвам в първите трима, но над средата пак е добре.
Вчера въвеждах един приятел в играта и изненадващо за мен в Т2 артилерията здраво ме наливаше.Новият немец ме свали с един удар няколко игри, а СУ-18 ме удари на такова място на което във високите нива е невъзможно артилерията да прати снаряд.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеВчера въвеждах един приятел в играта и изненадващо за мен в Т2 артилерията здраво ме наливаше.Новият немец ме свали с един удар няколко игри, а СУ-18 ме удари на такова място на което във високите нива е невъзможно артилерията да прати снаряд.
Оръдието:
10,5 cm le.F.H. 16 L/22
Характеристики
105 Калибр (мм)
2,22-3,87 Скорострельность (выстр/мин)
53/104 Средняя бронепробиваемость (мм)
410/350 Средний урон
0,76-0,84 Разброс на 100м (м)
5,5-6,5 Время прицеливания (с)
400 щета в тиър 2... Вече в чатовете го наричат "Mini GW Typ E"
И има супер висока парабола."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеЗа мое най-голямо съжаление, артилерията преодоля шока от нърфа и бавно, но сигурно засилва присъствието си в играта. Жалко.
Аз също се увличам и играя артилерия от време на време, докато след нърфа, ако нямаше поне х3 не пусках битка с нея.
Има и нещо друго играчите спряха/спряхме да се пазим от артилерията, което донякъде компенсира ефектите от нърфа.Забравихме черните времена
Но пък дохода е сериознo орязан и това е доста демотивиращо - наскоро с ГВ Е100 си подобрих рекорда по нанесено поражение, при това само срещу Т10 танкове удрях и въпреки това полученият опит и пари бяха доста под това, което съм постигал преди.
Но от моята гледна точка подобно развитие на нещата не е толкова лошо - повече артилерии в игрите, знaчи повече плячка за леките и средните ми танкове, а аз игрaя на 80-90% само такива машини в момента.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Тъй де, аз само си мрънкам Инак си прав - отпуснахме се и спряхме да се пазим. Дет се вика, спирам Фердинанда на ръчна насред полето и жуля без да ми пука за "Онези отгоре" Ама днес сутринта ме отрезвиха. Бях с Щуг-а (хем в храсти, а не сред полето) на Мурованка. Зад хълмчето бях и наказвах кампещите в гората врази. Тъкмо думнах 4-тия враг и както казват руснаците - "чемодан с небес прилетел". Едно Гриле май беше - приспа ме с един удар.
Comment
-
Аз лично не виждам кой знае каква промяна в артилерийската игра (имам вече почти 8к игри с арти), и е ясно защо мнозинството изостави артилериите и се насочи към ТД линиите. Все още играя Т10 артита(в момента гриндя британската линия), и също забелязвам тенденцията играчите да се чувстват безнаказани при движение на открито. Което води до 3-5к поражения на битка. Но...икономиката на артилериите не ги прави привлекателни за игра над 8-мо ниво. В повечето случаи опита и кредитите са незначителна печалба и освен за поддържане на форма за кланови/ЕСЛ, няма голям смисъл да се играе. По-скоро това отказа много от играчите да играят с висок тиер артита. По ниските нива обаче се завръщат
Comment
-
Coruin написа Виж мнениеПо ниските нива обаче се завръщат
Мисля, че все още три артита с добър светляк при концентриран огън могат да обърнат играта, независимо от идиотския нърф на точността.По-гадното е , че явно има някакви скрити модификатори - има дни в които 7 от 10 изстрела влизат в центъра, в други всичко отива на е@ем страна....
Comment
-
Coruin написа Виж мнениеАз лично не виждам кой знае каква промяна в артилерийската игра (имам вече почти 8к игри с арти), и е ясно защо мнозинството изостави артилериите и се насочи към ТД линиите. Все още играя Т10 артита(в момента гриндя британската линия), и също забелязвам тенденцията играчите да се чувстват безнаказани при движение на открито. Което води до 3-5к поражения на битка. Но...икономиката на артилериите не ги прави привлекателни за игра над 8-мо ниво. В повечето случаи опита и кредитите са незначителна печалба и освен за поддържане на форма за кланови/ЕСЛ, няма голям смисъл да се играе. По-скоро това отказа много от играчите да играят с висок тиер артита. По ниските нива обаче се завръщат
От гледна точка на личния кеф и особено на троленето на противника - смисълът е огромен"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment