Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Артилерията - за и против

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Bloksir написа Виж мнение
    Ultramarine,мисълта ми беше в демиджа понясян от немските машини.Направили са ги неиздръжливи.Който стрелне,пробива.Играл съм с всички дето си ги описал,без носорога и ферди+ 9-10 ниво.С Хюмела не мога да свикна.Мерника му има големи разсейки,въобще неточен!Щетите които нанася са колкото с Гриле с късото оръдия.Само един път ми даде демидж 1075т.С Гриле е съвсем различно.С него,ако не унищожа поне 2-3-ма и направя щети на пртивника над 1800т.няма такава игра!От два дена не съм разцъквал немската линия.Нито с Тигрите,нито с ТД.По линията на САЩ стигнах за два дена до М-6,90мм оръдие.Като сравня с немската линия се оказвам прав.Хевито и М-6 понсята много ръкушети и държат на бой,като магарета!Ама и моята игра е доста агресивна.От както играя тази игра,винаги съм бил на върха на атаката.В мелето.Не се пазя.Дори вчера се наложи да атакувам с Гриле.На първа линия Да има много плъхове в играта,има и кемпери,но винаги трябва да се прави разлика.Има си и определено страхливци.Сега,като наблегнах на арти наблюдавам играта изцяло!
    Имам и един въпрос за G.W Panther.Заслужава ли си?В предвид разочорованието ми от Хюмела.
    Трябва да имаш в предвид, че с Grille те пуска с/у по-ниско ниво противници, докато Hummel-а го пуска с/у по-високо ниво. И все пак Hummel-а е много маневрена машинка. А GWP-то е може би най-добрата артирелия на германците - маневрена, с купол, точна и бързостреляща.
    War, war never changes..

Comment

Не знам с кой пач сте играли с Hummel,но топовото му оръдие е трагедия.В комбинация с оръдието на Гриле кърти здраво.Набързо натрупах екпириънс и най вероятно днес ще изкарам GWP-то.Но ще ми трябват парички,че вчера изкарах VK 45.02.Ще требе сега да се наблегне на 5-6 ниво да се изкарат пари!

Comment

Аз играх Хумела още преди нърфа на артитата, но също го минах с оръдието на Гриле - просто топовото не ми пасна.

Comment

uzi71 написа Виж мнение
          Аз играх Хумела още преди нърфа на артитата, но също го минах с оръдието на Гриле - просто топовото не ми пасна.
          А GW-то,как беше?Отдавне мога да го отворя,но не съм се решил още!

Comment

След Хумела спрях да играя артита - много ми е статично и се дразня.

Comment

Пробвай френски, те развиват 60 км.

Comment

Направих 20-на битки с GW-то.Мога да го сравня,като големия брат на Grile!Оръдието е много добро.Зареждането е малко тегаво,но се свиква.На няколко пъти ми се случиха странни изстрели,като супер неточни въпреки,че бях се прицелил прецизно.Може да е лаг или бъг.Митко,благодаря за предложението,но няма толкоз слотове.Арти играя само за релакс.То релакс,ама с Grile натрупах опит за тиер 9.Сега,ще развихря Stug-a.Продадох всички немски ТД до 8 ниво преди време.Сега пак ще купувам,но само Stug.С него имах невероятни игри!

Comment

Ти пробвай GW Тигър Р с първото оръдие бързо зарежда и цели а пък поражения !

Comment

emkirov написа Виж мнение
                    Ти пробвай GW Тигър Р с първото оръдие бързо зарежда и цели а пък поражения !
                    Ами то не е ли гадното оръдие на Хумела?

Comment

А бе какъв хумел !Това няма нищо общо !

Comment

Как бе?Същите параметри е като на Хумела!

Comment

Първото оръдие на GWP е на Hummel-а 950dmg, а второто е малко по-добрo 1200dmg.
                          War, war never changes..

Comment

Имах предвид Тигър Р а не Пантера !

Comment

Днес от скука си купих един брой Grille преобучих един нископриоритетен 100% екипаж за него и почнах да правя мизерии чак сега разбрах колко вярно е че арти без 100% екипаж не се играе всяка битка поне 1-2 кожи взимам даже 1 битка опуках М4 и после Пц 38На в ТД мода...идиотите си мислиха че ще съм им лесна жертва ама друг път,даже М4 след битката ме псува като невидЕл аз затварям чата той пак отваря(на такива моменти в играта най се кефя).
                              Благодаря на Bloksir за дето ми откри колко хубаво е това арти.

Comment

Две поредни игри бяхме с по 4 артилерии в отбор Пак изпълзяха, пак се нароиха...
                                http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Working...
                                X