If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не само това, повечето ще спрат да се пазят, ще взема да си избърша праха от М7-цата...въпреки че вчера имах няколко битки с по 3 артилерии, и не бяха взводове.
Да си призная - и на мен. Не са по 5-6 в отбор, и то от най-тежките гаубици, които уаншот-ват КТ или дори Е-75, но пак има, колкото да ме държат нащрек, когато съм с танк
Снощи разходих GW Panther-a за един рунд - бях единствен артилерист в отбора, пречуках трима за норматив, още двама очуках сериозно. Не мина без рев от страна на противника, но си бяха виновни сами - тежък танк, застанал гордо насред полето на Степите просто си го търси.
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
И аз харесвам настоящата ситуация, при това тежки танкове почти не играя.Случва сe да ми вкарат директен удар на пълна скорост с медиум, но е много по-рядко и след това, което беше преди 8.6 го приемам за нормално и продължавам напред.
С артилерията и преди и сега само за първата победа влизам - малко е по-неприятно за игра, но все още успявам да съм фактор в битката не завършвам в първите трима, но над средата пак е добре.
Вчера въвеждах един приятел в играта и изненадващо за мен в Т2 артилерията здраво ме наливаше.Новият немец ме свали с един удар няколко игри, а СУ-18 ме удари на такова място на което във високите нива е невъзможно артилерията да прати снаряд.
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Вчера въвеждах един приятел в играта и изненадващо за мен в Т2 артилерията здраво ме наливаше.Новият немец ме свали с един удар няколко игри, а СУ-18 ме удари на такова място на което във високите нива е невъзможно артилерията да прати снаряд.
G.Pz. Mk.VI(e) ли? Това е .. чудовище. Даже и с бавното прицелване уаншотвам всичко до тиър 3.
Оръдието:
10,5 cm le.F.H. 16 L/22
Характеристики
105 Калибр (мм)
2,22-3,87 Скорострельность (выстр/мин)
53/104 Средняя бронепробиваемость (мм) 410/350 Средний урон
0,76-0,84 Разброс на 100м (м)
5,5-6,5 Время прицеливания (с)
400 щета в тиър 2... Вече в чатовете го наричат "Mini GW Typ E"
И има супер висока парабола.
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
За мое най-голямо съжаление, артилерията преодоля шока от нърфа и бавно, но сигурно засилва присъствието си в играта. Жалко.
И аз забелязвам подобна тенденция.
Аз също се увличам и играя артилерия от време на време, докато след нърфа, ако нямаше поне х3 не пусках битка с нея.
Има и нещо друго играчите спряха/спряхме да се пазим от артилерията, което донякъде компенсира ефектите от нърфа.Забравихме черните времена
Но пък дохода е сериознo орязан и това е доста демотивиращо - наскоро с ГВ Е100 си подобрих рекорда по нанесено поражение, при това само срещу Т10 танкове удрях и въпреки това полученият опит и пари бяха доста под това, което съм постигал преди.
Но от моята гледна точка подобно развитие на нещата не е толкова лошо - повече артилерии в игрите, знaчи повече плячка за леките и средните ми танкове, а аз игрaя на 80-90% само такива машини в момента.
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Тъй де, аз само си мрънкам Инак си прав - отпуснахме се и спряхме да се пазим. Дет се вика, спирам Фердинанда на ръчна насред полето и жуля без да ми пука за "Онези отгоре" Ама днес сутринта ме отрезвиха. Бях с Щуг-а (хем в храсти, а не сред полето) на Мурованка. Зад хълмчето бях и наказвах кампещите в гората врази. Тъкмо думнах 4-тия враг и както казват руснаците - "чемодан с небес прилетел". Едно Гриле май беше - приспа ме с един удар.
А аз забелязвам неприятната и грозна тенденция в Т3 битки да има по 2-3 артилерии...размъквам се с Т-127 и ме сполетяват разни Прийстове и Сектъни...особенно ако се заседя да се прицеля в далечината. Ново и твърде неприятно изживяване.
Аз лично не виждам кой знае каква промяна в артилерийската игра (имам вече почти 8к игри с арти), и е ясно защо мнозинството изостави артилериите и се насочи към ТД линиите. Все още играя Т10 артита(в момента гриндя британската линия), и също забелязвам тенденцията играчите да се чувстват безнаказани при движение на открито. Което води до 3-5к поражения на битка. Но...икономиката на артилериите не ги прави привлекателни за игра над 8-мо ниво. В повечето случаи опита и кредитите са незначителна печалба и освен за поддържане на форма за кланови/ЕСЛ, няма голям смисъл да се играе. По-скоро това отказа много от играчите да играят с висок тиер артита. По ниските нива обаче се завръщат
Да, вчера бях в отбор с 4 артита - отсреща 3 (но по-висок тиър)
Мисля, че все още три артита с добър светляк при концентриран огън могат да обърнат играта, независимо от идиотския нърф на точността.По-гадното е , че явно има някакви скрити модификатори - има дни в които 7 от 10 изстрела влизат в центъра, в други всичко отива на е@ем страна....
Аз лично не виждам кой знае каква промяна в артилерийската игра (имам вече почти 8к игри с арти), и е ясно защо мнозинството изостави артилериите и се насочи към ТД линиите. Все още играя Т10 артита(в момента гриндя британската линия), и също забелязвам тенденцията играчите да се чувстват безнаказани при движение на открито. Което води до 3-5к поражения на битка. Но...икономиката на артилериите не ги прави привлекателни за игра над 8-мо ниво. В повечето случаи опита и кредитите са незначителна печалба и освен за поддържане на форма за кланови/ЕСЛ, няма голям смисъл да се играе. По-скоро това отказа много от играчите да играят с висок тиер артита. По ниските нива обаче се завръщат
Над тиър 7 икономически изобщо няма смисъл да се играе с артилерия. Пари не се изкарват, или стигат колкото за снаряди. С GW Typ E досега май на печалба не съм излизал (без премиум съм)
От гледна точка на личния кеф и особено на троленето на противника - смисълът е огромен
Comment