Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Артилерията - за и против

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Angelmr написа Виж мнение
    Да де но тук не коментираме БФ2,3, CoD или някой друг подобен шутър, а нещо което претендира да е базирано на танкови битки.
    Коментирам ситуацията с "бухването". Замени "войници" с "танкове" и получаваш WoT.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Артилерията е въведена не за да е реалистично, а за да бъдат изкарани кемперите от храстите. Когато е вкарана е имало навик всички да клечат в храстите и да се надкемпват.

Comment

Mitko написа Виж мнение
        Артилерията е въведена не за да е реалистично, а за да бъдат изкарани кемперите от храстите. Когато е вкарана е имало навик всички да клечат в храстите и да се надкемпват.
        Кога точно е било това?
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
          Коментирам ситуацията с "бухването". Замени "войници" с "танкове" и получаваш WoT.
          Да де но все пак идеята е WOT да имитира танкови битки, а не пехотни. А това предполага някои разлики. Като наличието на броня и отсъствието на индиректна стрелба например.

Mitko написа Виж мнение
          В действителност сега не само че няма повече кампери, но и играта е по-динамична. Довода, че артилерията изкарвала камперите е несъстоятелен, понеже точно артилерията стимулира кампенето в артисейф позиции.

Comment

Mitko написа Виж мнение
            Аз като започнах да играя, течеше затворената бета и артилерии имаше. Остава по време на алфа теста да са се появили камперите заради които е добавена артилерията.

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
              Аз като започнах да играя, течеше затворената бета и артилерии имаше. Остава по време на алфа теста да са се появили камперите заради които е добавена артилерията.
              Някоя много, много ранна алфа, в която е имало по пет танка и ТД-та накръст, може би.

Comment

Според мене борбата с камперите ще е много по-ефективна черз елкит анкове, минава свтева го и другите го изтърбушват.
                Но за да стане това ще трябва силно да с епипа по системата по която лекит еполучават опит и кинти. Трябва да е силно акцентирано върху откриването на врази и времето за което се поддържа контакт с тях. Защото напоследък твърде често ми се случват леки които кампят някъд еи снайпят, и се налага аз със съвършенно неподходящ танк да ходя да скаутвам. Докато ако оръдият аим се резнат леко ще избие тези мераци, а това че се дава нещо не за откриване а за поддържане на контак ще разколебае самоубийците...вярно таква схема ще откаже нубелите, но това е само за добро, от друга страна големите майстори на лекият танк ще имат много голяма тежест в играта. Имал съм щястието да съм в един отбор с такива, буквално те с аправили цялата битка, защото при открита цел дори камперът става полезен.
                Аз самият не играя добре с леки танкове, но оценявам добрата игра когато виждам явните позли от нея.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                  вярно таква схема ще откаже нубелите, но това е само за добро, от друга страна големите майстори на лекият танк ще имат много голяма тежест в играта.
                  Щом нещо може да откаже нуубовете - няма да стане. За съжаление.

Comment

а може и да стане, никой не кара нубовете да изгрят с такъв танк, има си средни и особенно тежки (за тези без мозък и с комплекси) тъй че лекият да си остане за "спецове", ТД-то също не е особенно лесно за огра, а сег аи артилерията, но в правилни ръце са смъртилища.

Comment

Говорите, ама не се чувате какво приказвате. Светляка щял да свети постоянно, е и? Те като се изпокрият зад камъни, боли ги фара, че някой мъник ги свети.

Comment

За разлик аорт тебе се чуваме, като ми се криеш зад камъка ще дойда до тебе и ще те изнасиял, път ти продължавай да си се криеш
                        освен това лекият като ми свети ще знам какво праиш и съответно ще мога да си си съобразя действията с това.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                          Говорите, ама не се чувате какво приказвате. Светляка щял да свети постоянно, е и? Те като се изпокрият зад камъни, боли ги фара, че някой мъник ги свети.
                          След няколко битки завършили наравно (и придружени с малко опит и кредити) ще ги заболи, да не говорим че на много хора не им е по вкуса да се крият зад камъни и ако преди са го правили то в било заради много артилерии.

Comment

Аз пък искам СПГ и взвод кашици,ма няма.
                            Клан [8282] .

Comment

Явно и другите смятат, че няма хляб в артитата. Вчера играх 4-5 поредни битки без арти в тях. В другите имаше по 1.
                              Беше си добре - маневрираш си както искаш
                              Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

Някъде разработчиците бяха казали, че количеството артилерия в играта е паднало до 1/3 от предпачовите нива.
                                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Working...
                                X