Angelmr написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Артилерията - за и против
Collapse
X
-
Mitko написа Виж мнениеАртилерията е въведена не за да е реалистично, а за да бъдат изкарани кемперите от храстите. Когато е вкарана е имало навик всички да клечат в храстите и да се надкемпват."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеКоментирам ситуацията с "бухването". Замени "войници" с "танкове" и получаваш WoT.
Mitko написа Виж мнениеАртилерията е въведена не за да е реалистично, а за да бъдат изкарани кемперите от храстите. Когато е вкарана е имало навик всички да клечат в храстите и да се надкемпват.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеАртилерията е въведена не за да е реалистично, а за да бъдат изкарани кемперите от храстите. Когато е вкарана е имало навик всички да клечат в храстите и да се надкемпват.
Comment
-
Alex2004BG написа Виж мнениеАз като започнах да играя, течеше затворената бета и артилерии имаше. Остава по време на алфа теста да са се появили камперите заради които е добавена артилерията."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Според мене борбата с камперите ще е много по-ефективна черз елкит анкове, минава свтева го и другите го изтърбушват.
Но за да стане това ще трябва силно да с епипа по системата по която лекит еполучават опит и кинти. Трябва да е силно акцентирано върху откриването на врази и времето за което се поддържа контакт с тях. Защото напоследък твърде често ми се случват леки които кампят някъд еи снайпят, и се налага аз със съвършенно неподходящ танк да ходя да скаутвам. Докато ако оръдият аим се резнат леко ще избие тези мераци, а това че се дава нещо не за откриване а за поддържане на контак ще разколебае самоубийците...вярно таква схема ще откаже нубелите, но това е само за добро, от друга страна големите майстори на лекият танк ще имат много голяма тежест в играта. Имал съм щястието да съм в един отбор с такива, буквално те с аправили цялата битка, защото при открита цел дори камперът става полезен.
Аз самият не играя добре с леки танкове, но оценявам добрата игра когато виждам явните позли от нея.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениевярно таква схема ще откаже нубелите, но това е само за добро, от друга страна големите майстори на лекият танк ще имат много голяма тежест в играта."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеГоворите, ама не се чувате какво приказвате. Светляка щял да свети постоянно, е и? Те като се изпокрият зад камъни, боли ги фара, че някой мъник ги свети.
Comment
Comment